Pike je jako zadovoljan: IVAN BILOKAPIĆ I SINIŠA STIPIĆ PRVI FINALISTI KARAKAŠICE!

Imali Hrvatska snage za finiš opsežnog projekta: KRENULE PRIJAVE ZA RAFFA LIGU
lipanj 3, 2019
Turniri prijave – Dicmo, Srinjine: BRNAZE DO STATUSA „GRAND SLAMA“
lipanj 8, 2019

Pike je jako zadovoljan: IVAN BILOKAPIĆ I SINIŠA STIPIĆ PRVI FINALISTI KARAKAŠICE!

cof

Ivan Bilokapić i Siniša Stipić

Drugi „Grand slam“ sezone, onaj u Karakašici je stigao do polufinala. Organizacija na nivou i elitni status zbog 2000 bodova za osvajače, dali su nadmetanju dodatnu draž.

Ždrijeb je spojio odlične Petra Bilokapića i Ivana Šuška sa legendarnim dvojcem Tonćem Jerićem i Nenom Juričićem u drugom polufinalu koje je na raporedu idući tjedan (srijeda). Radi se zaista o istinskom derbiju balota. Nakon te utakmice čeka nas finale i to idući vikend.

U prvom polufinalu snage su odmjerili odlični domaći igrač Dujo Medija, Slobodan Kelava i popularni “Čile” kao treći igrač protiv povratnika u vrh Bakelita Ivana Bilokapića i Siniše Stipića. Bilokapić i Stipić su imali daleko najteži ždrijeb od svih ekipa koje su još u turniru i pri tom nisu izgubili niti jedan set, ali sličnom dominacijom do četiri ekipe su stigli Kelava i Medija. Prvi set je ponudio bolji otvor para Bilokapić i Stipić koji sa 6 punata u drugoj ruci ili odigravanju stižu do 7:0 prednosti. Kelava je pucački odlično otvorio meč pa se domaćin vratio u utakmicu (10:9 zaostatak). Ipak, nedovoljno za preokret. Domaći pri 14:9 zaostatku vrše izmjenu. Čile odlično reagira nakon ulaska. Međutim Bilokapić i Stipić izlaze na 16 punata i pobjedu unutar prvog seta te pri 6:6 rezultatu u drugom setu rade velikih 5 punata i stečenu prednost čuvaju do kraja utakmice za plasman u finale ovog cijenjenog nadmetanja.

Nakon meča se oglasio i popularni Marinko Norac Kevo Pike, inače najvetreniji navijač pobjedničkog para: “Kada se igra u pravim dresovima onda su i najveća dostignuća moguća. Sada moji momci idu na titulu”. Dali ovo znači da je već počeo boćarski “Mercato” ili nešto drugo, vrijeme će pokazati. U svakom slučaju Pikeov dvojac će finale dočekati spreman.

Comments are closed.