Veliko finale, završni bodovi i neviđeni spektakl: MILAVIĆU, ŠUŠKU I JERIĆU JESENICE

Marijan Botica Jure Juka Radman Igor Žuljević (1)
DANAS FINALE JESENICA: Novi “Kralj” Marijan Botica igra zadnje finale u godini
prosinac 21, 2017
Luka Žure Ivica Podrug Dino Podrug
Okončane nikad neizvijesnije Gripe 2017: LUKA ŽURE I IVICA PODRUG NA VRHU
prosinac 27, 2017

Veliko finale, završni bodovi i neviđeni spektakl: MILAVIĆU, ŠUŠKU I JERIĆU JESENICE

Tonći Jerić Hrvoje Milavić Ivan Šušak Niper Ćuta Jure Juka Radman Igor Žuljević Marijan Botica

Tonći Jerić Hrvoje Milavić Ivan Šušak Niper Ćuta Jure Juka Radman Igor Žuljević Marijan Botica

Za show i zabavu se u Jesenicama brinuo Romeo Tomaš, koji je prepuno balotaško zdanje nasmijavao cijelo predvečerje do dugo u noć. Stara Jesenička kaže „Kada te pohvali Romeo Tomaš, to znači da vrijediš kao igrač“. Doći u Jesenice i dobiti kompliment mogu samo odabrani, a akterima finala ovaj veliki showmen nije niti imao previše izbora nego upućivati hvalospjeve obzirom da se radi o onim najboljim igračima nadmetanja. Točnije, finalistima.

U finalni dvoboj ušli su stari i novi kralj bakelita. Najbolji u 2016 Hrvoje Milavić je bio uspješniji od novog nositelja ove prestižne „krune“ u vidu titule najboljeg balotaša regije za 2017 godinu. Botica je u teren ušao sa Igorom Žuljevićem i Jurom Jukom Radmanom, dok je Milavić igrao sa Tonćem Jerićem i Ivanom Šuškom Niperom Ćutom. Nakon prva dva seta rezultat je bio izjednačen da bi Milavićevi momci u sklopu trećeg, neizvijesnog, seta pobijedili sa 16:13 za veliko slavlje. Slavlje koje je trajalo do dugo u noć, u sklopu tradicionalne velike fešte jića i pića, po kojoj su Jesenice i ekskluzivne Tomaševe završne večere na široko i daleko poznate.

Sada nas očekuje konačni Ranking i velika priča o novom kralju, o njegovom načinu pripreme za utakmice, vitaminizaciji i supstancama (po tome se najviše razlikuje od svih dosadašnjih nositelja ove titule) koje koristi kako bi dvoboje dočekao što spremniji.  Čeka nas velika igračka priča osebujnog, jednog i jedinog, Marijana Botice.

Comments are closed.