Baćo među osam u Omišu: NA HANU KESIĆ, VUKAN, IGOR MILAS I MATE BALOTA DALJE

Kacunar prijave do 25.07.: LEGENDA BALOTNJA MATE KESIĆ KAO VODITELJ TURNIRA
11 srpnja, 2016
Briljantni Mate Kesić: DO POLUFINALA STOBREČA U PARU SA MILIVOJEM PAPIĆEM
14 srpnja, 2016

Baćo među osam u Omišu: NA HANU KESIĆ, VUKAN, IGOR MILAS I MATE BALOTA DALJE

Baćo Bačva Bruno Kegalj i Oliver Klarić

Brnaze kao balotaška destinacija, fenomenalnom Hanu polako rade konkurenciju kada je kvaliteta turnira u pitanju, a ni jedan ni drugi turnir nitko od ozbiljnih igrača ne propušta. Kada je u pitanju konkurentnost kao komponenta i element vrijednovanja, o čemu je u jučerašnjoj objavi bilo dosta priče, ova dva turnira sa tim problema nemaju. Točnije onaj tko osvoji Brnaze ili “oazu” na Hanu, “kapa do poda”.

Sinošnje utakmice na Hanu ponudile su pobjedu Mate Kesića i Ante Tonća Vukana 2:0 protiv ekipe koja je osvojila turnir u sklopu Ožujsko kupa, koji se prije nekoliko dana održao na Hanu.

U jednom od derbija kola Igor Milas je došao „na svoje“. U paru sa Matom Boticom Balotom 2:0 je pobijedio Lukšu Bratima i Hrvoja Milavića, koji su slovili za jedne od favorita turnira, što nije ni čudo s obzirom na koji su način 2014.godine protutnjali završnicom ovog toliko važnog turnira. Milavić za iskupljenje neće morati dugo čekati jer ga danas u Stobreču čeka utakmica na koju nitko od aktera neće doći nespreman. Četvrtfinale Stobreča je isprepleteno velikim rivalstvima, o čemu više možete pročitati ovdje.

Marin Marušić Baćo i njegovi dalje u Omišu, Boris Kurtović Kurt istinski sportaš:

Turnir trojki u Omišu jučer je nastavljen pobjedom Marina Marušića Baće, Bruna Keglja i Olivera Klarića protiv Borisa Kurtovića Kurta, Zorana Jokića i Šimuna Bilandžića Ćibe. Kurt i njegovi borbeni momci imali su 1:0 u setovima, međutim nisu izdržali. Baćo i Kegalj sa igrališta ne silaze i više ih nitko u ždrijebu ne želi vidjeti. Ovi momci gotovo da su pretrenirani.

Ono što je važno napomenuti je korektnost i sportsko ponašanje Borisa Kurtovića Kurta koji se vodi onom: „Velik u pobjedu, ali još veći u porazu“. Naime, Kurt je inzistirao na objavi poraza njegove ekipe, jer kad je ekipa bila u seriji pobjeda, o tim pobjedama je javnost bila obaviještena. Stoga, veliko bravo za ovog balotaškog gospodina sa Klisa.

Igor Milas nasl

Igor Milas

Comments are closed.