Dicmo Mati Kesiću i Luki Žuri: NIPERU I PETRU BILOKAPIĆU KARAKAŠICA

Boćarska elita u Turjacima: ODLIČNI IZBORNIK GIUSEPPE PALLUCCA INSTRUKTOR
15 lipnja, 2019
KREMA SVJETSKOG BOĆANJA: Prvaci pokazali vještine u srcu Dubrovnika
18 lipnja, 2019

Dicmo Mati Kesiću i Luki Žuri: NIPERU I PETRU BILOKAPIĆU KARAKAŠICA

Nadmetanje u Dicmu koje se prošle godine produžilo na tekuću zbog vremenskih uvjeta ove godine je stiglo do kraja. U finalnoj utakmici odlični Mate Kesić i Luka Žure su pobijedili Marijana Boticu, Marka Melvana i Tomislava Plazonića rezultatom 2:1.

Drugo finale koje se ovaj vikend igralo je ono u Karakašici. Drugi Grand Slam sezone nakon Turjaka i četiri i pol sata sportske bitke za 2000 bodova. Bodova koji su na kraju zasluženo pripali Petru Bilokapiću i Ivanu Šušku. Ivica Bilokapić i Siniša Stipić su prvu polovicu utakmice imali monogo više od igre. Ipak, bolja pripremljenost Petra i Nipera, koja je za rezultat imala bolji nivo izvedbe, odnosno kvalitetnju igru, rezultirala je 2:1 pobjedom. Petar Bilokapić je ovom pobjedom stigao u Top 3 na Rankingu igrača uz Duju Pirića i Luku Žuru, a javnost će ukupan poredak ugledati uskoro.

Utakmicu je uveličao te bacanjem bulina otvorio ponajbolji svjetski strateg kada su bakelitne balote u pitanju, gospodin Giuseppe Pallucca, inače izbornik muške seniorske talijanske Raffa reprezentacije.

Comments are closed.