Diljem Dalmacije: POČEO HAN, ANTI MIHANOVIĆU „STRIJI“ OCJENA ODLIČAN

Diljem Dalmacije: SRĐO I MILE BOLJI U TRILERU
27 travnja, 2016
Diljem Dalmacije: MIĆI I BANI DERBI, JOSIP VUKA NEUMOLJIV
29 travnja, 2016

Diljem Dalmacije: POČEO HAN, ANTI MIHANOVIĆU „STRIJI“ OCJENA ODLIČAN

Strija 1

Ante Mihanović

Na turniru u Jesenicama koji se polako bliži kraju ekipa Mosor u kojoj konce vuče legendarni zaljubljenik balota Špiro Gruica nastupila je u sastavu Nediljko Pivac, Ivan Iko Palaversa i Ante Mihanović Strija protiv opasanih gostiju iz Splita. Gosti su poveli 5:0 u prvom setu. Tada se ukazao Ante Mihanović koji je, po riječima gospodina Romea Tomaša dominirao utakmicom. Tempo igre koji je držao bio je onaj kojeg protivnik nije mogao pratiti što je bilo dovoljno za uvjerljivu 2:0 pobjedu.

Počeo Han:

Nakon što je odigrao u ranijim popodnevnim satima jedan meč na drugoj lokaciji, sinjski igrač u formi, Folk Dolić, stigao je u istom danu proći i prvo kolo Hana. Dobiti dva meča u istom danu je za sve pohvale a igrači diljem regije znaju koliko je to teško. Sve to nebi uspio bez jučer jako disponiranog i odličnog Daria Runje. Važnija vijest je da je Han krenuo, a tamo pravih igrača koji ne igraju vjerujte neće biti.

Peraica i Ilić bolji od gostiju iz Makarske:

Jedna jako zanimljiva ekipa iz Makarske pojavila se na „splitskim“ i okolnim turnirima. Nakon što su prije neki dan jako namučili jako ozbiljne Kovačevića i Vladušića, sinoć su isto napravili Anti Iliću i Anti Peraici. Dvojac je na kraju bio bolji, a Makarani su pokazali da se mogu boriti sa ekipama sa suprotne strane Dubaca. Za dovršetak posla im očito fali još ponešto iskustva, što će oni neosporno pokušati doraditi u vremenu koje je ispred nas, a za što uspješniji nastavak sezone.

Comments are closed.