Izvanredne vijesti: LUKA ŽURE ORGANIZIRA “PAR (2+1)” U STOBREČU “ŠIŠKO”

Boćanje i mali nogomet i ono što Dalmaciji treba: PREKRASNO ZDANJE U BRELIMA!
19 veljače, 2020
IZOBRAZBA TRENERA: Luko Hendić kao veliko boćarsko ime uključeno u projekt !
19 veljače, 2020

Izvanredne vijesti: LUKA ŽURE ORGANIZIRA “PAR (2+1)” U STOBREČU “ŠIŠKO”

Legendarni Luka Žure

Dok čekamo najavu završnice fenomenalnog nadmetanja u Karakašici, legendarni balotaš i boćar Luka Žure nas obaviještava da postaje lice nadmetanja parova (2+1) u Stobreču (“Šiško”).

Što se zaprao dogodilo: Balotaš koji je vrlo vjerovatno najbolji organizator bakelitnih turnira uopće, što je nekoliko puta jasno pokazao u Koprivnom, organizira nadmetanje u najatraktivnjoj dvorani u balotama. Nediljko Šiško je sa prekrasnim zdanjem u Stobreču sam Bakelit kao igru nepovratno pomakao par koraka unaprijed, onda kada je prekrasna dvorana ugledala svijetlo dana. A sada, nakon što nadmetanje neko vrijeme nije imalo pravo, veliko ime, dobilo je čovjeka pod čijom će paskom projekt procvasti.

Legendarni “Wembley” u Stobreču, kako igrači nazivaju centralni teren, kao i sama vrhunska kvaliteta lokacije u globalu, za koju je ovo scenarij iz snova će prodisati punim plućima kao u zlatna vremena prije dvije do tri godine, u najmanju ruku.

Očekujte javni ždrijeb svakog kola, potpuno transparentno nadmetanje, neizvijesnost koju standardno nude nadmetanja koja Žure organizira. Da podsjetimo, završnice velike većine nadmetanja koje Luka vodi u pravilu ugledaju igrači koji nisu na čak niti na tjednoj bazi u balotama, što je fantastično. Roko Žure, Roko Aljinović, Siniša i Marin Aničić te Damir Mužinić su osvojili ono posljednje što je Luka organizirao. Ovo je naprosto scenarij iz snova za balote u globalu. Očekuje se da će finale pratiti stotine navijača, a portal dalmacijabalote će za tu veliku utakmicu osigurati praćenje rezultata “odigravanje po odigravanje” uživo na svom fb sučelju.

Na nadmetanje parova (2+1), čiji je partner i “Karlovačko pivo“, se moguće prijaviti na kontakt: 098/602-634 (Luka).

Fantastično Karlovačko pivo kao partner vrhunskih projekata u balotama
Nediljko Šiško i Luka Žure

Comments are closed.