Izvukao nemoguće u setu do 12 punata: BOŽO ROGOŠIĆ, ARMANDA, JOKIĆ I FANTASTIČNO KOPRIVNO

Mlade nade doživjele poraz: MILAN GRIZELJ, „BRACO“, „PROKI“ I KURT USPJEŠNI U SOLINU
16 listopada, 2016
Legendarni balotaš: VREMENSKO SKRAĆIVANJE MEČA NUŽNO ZA DOBROBIT IGRE
18 listopada, 2016

Izvukao nemoguće u setu do 12 punata: BOŽO ROGOŠIĆ, ARMANDA, JOKIĆ I FANTASTIČNO KOPRIVNO

niksa-armanda-denis-kovacevic-mirko-armanda-frane-ramljak

Nikša Armanda, Denis Kovačević, Mirko Armanda i Frane Ramljak

Sjećanja na fantastičan turnir u Koprivnom još nisu izblijedila, BK Sokol Dugopolje u boćarsku sezonu je krenuo fantastično, pa je i drugi turnir u Koprivnom poprilično posjećen. Entuzijazam na relaciji Koprivno – Dugopolje ne jenjava. Ti ljudi naprosto žive i dišu balote punim plućima. Prepuno zdanje odličnih igrališta svjedočilo je odličnim utakmicama.

Zoran Jokić, Frane Ramljak i Jozo Tomašević jako uvjerljivo su pobijedili branitelje naslova Borisa Kurtovića Kurta, Ivicu Perišića i odličnog mladog talenta Hrvoja „Kikca“. Na drugom igralištu je ekipa koju predvode Božo Rogošić i Luka Žure „spasila“ 3:10 zaostatak za pobjedu 12:10 u trećem setu. Sva publika se „sjatila“ na teren, ali genijalni Žure i njegovi momci uspjeli su izboriti četvrtfinale.

Na trećem igralištu su Nikša Armanda, Denis Kovačević i Mirko Armanda slavili jako uvjerljivo protiv ekipe predvođene Špirom Galom. Utakmicom je potpuno dominirao mladi i talentirani prvar Mirko Armanda. U igru nije ulazio četvrti igrač Siniša Stipić, koji se odmarao za poslijepodnevni „mini derbi“ dana u Glavicama (uz finale Potravlja) u paru sa Mariom Gašparom, a protiv oca i sina Ivana i Igora Žuljevića. Utakmica se odigrala nakon završetka programa u Koprivnom, a u jako neizvijesnom meču Gašpar i Stipić slavili su 2:1 rezultatom.

Osim njih u Glavicama se čeka derbi ekipa koje predvode Darko Radinović Dim i Ivan Šušak. Poruka protivniku nije nedostajalo tokom i nakon ždrijeba. Ivan Šušak se također sinoć u paru sa Dinom Boticom plasirao u spomenuto četvrtfinale 2:0 pobjedom, iako momcima zadatak nije bio nimalo lagan protiv odličnog domaćina.

Comments are closed.