Kako je Delić stigao do 160 Zahtjeva za turnir?! I GRABOVAC HOĆE GRAND SLAM !

Marin “Ill Mentore” Ribičić, Vlado i Viktor Sabljić osvojili posljednju trojku u Dicmu !
23 svibnja, 2021
Pržina prvak 2. lige BSŽSD ! Titula Trilja samo formalnost !
24 svibnja, 2021

Kako je Delić stigao do 160 Zahtjeva za turnir?! I GRABOVAC HOĆE GRAND SLAM !

Dok se čeka kakve će odluke biti na nadmetanjima koja standardno nude ono najkvalitetnije poput dva Omiša i Rogoznice (Rogoznica standardno daje objave tek oko 15.8. istini za volju), javljaju nam iz Grabovca da žele stopama Katuna – Kreševo Brdo.

Nadmetanje je planirano da krene 1.7.2021, ukoliko to epidemiološka situacija dozvoli, a više informacija ćemo javnosti ponuditi uskoro. Zasada su u organizacijskom odboru sigurni da žele igračima ponuditi “Grand” uvjete, poput Delića i Barabana. To znači da će oni najbolji balotaši dobiti dodatne bonus bodove (koje na turnirima koji nemaju “Grand” status ne dobivaju), a o kojima odlučuje isključivo organizator nadmetanja, postavljajući uvjete za nadmetanje.

Jedan renomirani balotaš, koji igra i u Dicmu i u Katunima i na Visokoj kaže: “Najpoštenije je da se vidi koje najbolji na nekoliko turnira. Ne mogu svi igrati 30 turnira godišnje. Ovako su igrači koji imaju više radnih obveza u jednakoj šansi. Finala i polufinala ovih kapitalaca od turnira će biti zaista pravi spektakl. Nadam se da ću imati priliku igrati neku od tih utakmica.”

Tereni u Grabovcu

Comments are closed.