Kako je genijalni Denis Peršić predvidio stvari: HBS PAR SATI PRIJE NBA PREKINUO IGRU !

Sjećanje na legendarnog La – pana: VELIKANI IGRALI U ČAST MILIVOJA PAPIĆA !
1 ožujka, 2020
Može li koronavirus iznjedriti kralja bakelita već sada: MOŽE I TO VIŠE NJIH !
13 ožujka, 2020

Kako je genijalni Denis Peršić predvidio stvari: HBS PAR SATI PRIJE NBA PREKINUO IGRU !

Zbog izvanrednih okolnosti izazvanih pojavom i širenjem virusa COVID-19 te sukladno preporukama nadležnih državnih institucija, na tematskoj video sjednici IO-a održanoj 11.ožujka 2020.godine donesena je većinom glasova (6 glasova ZA i 3 glasa PROTIV) odluka:

Počevši s danom 11.03.2020. obustavljaju se sva natjecanja i aktivnosti u nadležnosti Hrvatskog boćarskog saveza (međunarodna natjecanja, susreti nacionalnih liga, završni turniri HBL-a, sjednica Skupštine Hrvatskog boćarskog saveza, Zbora trenera HBS-a, Zbora sudaca HBS-a i ostale aktivnosti)  do 14.travnja 2020.godine.

Izvršni odbor HBS-a preporuča svim županijskim boćarskim savezima da u cilju zaštite zdravlja svojih članica također obustave sve natjecateljske aktivnosti pod svojom nadležnošću do daljnjega.

O nastavku natjecateljskih i drugih aktivnosti  Izvršni odbor i ured HBS-a će pravovremeno izvijestiti.

Napominjemo da je ured tajništva HBS-a za sva pitanja i pojašnjenja dostupan u uredovno vrijeme.

Odgode iz svijeta vrhunskog sporta:

Odluka je bila većinska (6-3) jer su se u utjecaj na odluku uključili i neki županijski boćarski savezi, što znači da je dopredsjednik HBS-a Denis Peršić imao pune ruke posla prije jučerašnjeg popodneva. Nakon što je prije Adama Silvera (inače nasljednika jednog od najvećih sportskih znalaca među djelatnicima ikada Davida Sterna) koji je noćas prekinuo NBA ligu zbog zaraze centra Utah Jazza Rudy Goberta, anticipirao da treba prekinuti sva boćarska nadmetanja i usput pokazao da je u HBS-u on taj koji srećom ima kapacitet za provesti one najlucidnije odluke, ali pokazao je da je baš on taj kojeg se pita. Denis Peršić je jedan od najutjecajnijih ljudi svjetskog boćanja uz Claude Azemu i Mutlu Turkmena i sreća je da ga imamo, jer Adam Silver je, nemajmo dvojbe, najbolji svjetski kadar.

Izvor: Dio teksta (HBS)

Comments are closed.