Vuja, Niđo, fatalna “Gabrijela” i potpuni luzeri: POBIJEDILI NAKON TRI GODINE

Na Bepov pogon: BOŽO ROGOŠIĆ, VLATKO BAN, LUKA ŽURE I JURE ARMANDA
31 listopada, 2016
Drama u Glavicama za iznenađenje dana: ŽEKI, ĆIĆO I BRANE U POLUFINALU
1 studenoga, 2016

Vuja, Niđo, fatalna “Gabrijela” i potpuni luzeri: POBIJEDILI NAKON TRI GODINE

boris-babic-marijo-markic-frane-martinovic

Boris Babić, Marijo Markić i Frane Martinović

Nevjerovatno neslavan rekord i niz sinoć su u Žrnovnici prekinuli Boris Babić, Marijo Markić i Frane Martinović, po izvještaju našeg insajdera po pseudonimu F.B., koji želi ostati anoniman.

Naime, naš izvor nam govori da u tri godine u ligi momci nisu dobili baš nikoga, a sinoć su upisali i prvu pobjedu nakon preko dvadeset utakmica. Fantastično. I sve to uz izjavu dana: „Kakvi su ovi kad smo ih mi dobili. Katastrofa.“ – zaključio je jedan od slavljenika. Fešta na staro dalmatinski način trajala je do kasno u noć.

U Jesenicama nikad nije dosadno:

Što tek reći za Jesenice, gdje se ekipe trude napraviti što veći spektakl. Tako je ekipa „Dunde“ iz Sitnog u sastavu Nikola Bratim Niđo, Ante Vujić Vuja povela navijače iz Sitnog Gornjeg i zamislite iz Dubrave. Naime, Ivan Bašić Gile (koji se u drugo kolo već plasirao) predvodio je navijače čiji je dio bila i jedna navijačica, navodno po nadimku Gabrijela (saznali smo od ne potpuno pouzdanog izvora). Vuja i Niđo su svoju utakmicu okončali pobjedom 2:0, a osim navijanja „fatalne Gabrijele“, stigli smo i do saznanja kojeg naprosto javnost mora čuti, a to je da se ne zna dali u Dubravi više fanova balota navija za ili protiv Tonija Bašića u polufinalu Omiša, koje bi se trebalo odigrati u srijedu i za koje ažuriranu najavu pogledajte ovdje. Kišobrani su nas naučili da blizu Romea Tomaša spektakla nimalo ne manjka. Uz njega sada se zabavu trude napraviti i igrači. Do kraja turnira je još mnogo vremena i „prostora“ za spačke svih aktera. Ovo dosada je već na rubu „regularnosti“, a sve to bez da se oglasio neprikosnoveni, jedan, jedini i neponovljivi Ivan Iko Palavesa. Čeka nas zanimljiva zima.

ante-vujic-vuja-nikola-bratim-nido-ivan-basic-gile

Vuja, Niđo i Gile

ivan-basic-gile-dubrava-sitno-gornje-navijaci-jesenice

Delegacija Dubrava/Sitno Gornje u društvu “Gabrijele”

Comments are closed.