Marijo Rodić – uzoran otac, suprug i IGRAČINA! JUKI RADMANU “GRADAC 2019”

“GRAND SLAM” U OMIŠU: Josip Bulić angažirao legendarnog Filipa Dujića Mambu
23 lipnja, 2019
Čapljina: REPREZENTATIVCI NAJBOLJI, BISTON I BAŠKA VODA NA POSTOLJU
23 lipnja, 2019

Marijo Rodić – uzoran otac, suprug i IGRAČINA! JUKI RADMANU “GRADAC 2019”

Marijo Rodić

Da je Ožujsko kup najsnažniji i po mnogim mišljenjima nabolji projekt u balotama zna se na dugo i široko. Zaista fantastične stvari nam organizator priređuje već gotovo cijelo desetljeće. Od svojih početaku Žuja je protežirala neke svoje junake pa ni ova godina nije iznimka.

Javnosti odavno poznati balotaš Dalmacije Marijo Rodić je još jednom stigao iskočiti u prvi plan i to u Ravnicama u sklopu “Žuja kupa 2019”. Tamo su on, Mile Tomas, Jure Rodić i Sveto Tomasović stigli do prvog mjesta. Ovaj put je pobjeda bila tim slađa jer je Rodić imao podršku supruge Danijele te svojih studentica, kćerki Željke i Paule. U takvom ambijentu, uz prepune tribine i podršku obitelji bilo je nemoguće zakazati. Marijo se opet pokazao najboljim onda kada je najvažnije i tako u Ravnicama stigao zaraditi nadimak “Čovjek za ključne trenutke”.

Osvrt na završnicu Gradaca 2019:

Ono što Marijo Rodić i Jure Juka Radman imaju zajedničko je eksplozivnost i strast za igrom. Tako je legendarni Jure Juka Radman stigao ući u igru u finalu Gradaca pri zaostatku od 3:11 u drugom setu. Juka, Ivan Žuljević i odlični Tomo Elez su uspjeli okrenuti utakmicu i u tri duga seta slaviti rezultatom 2:1. U Gradacu, upravo kao i u Ravnicama fešta je trajala do dugo u noć, a glavna zvijezda “aftera” bio je jedan i jedini Toni Bašić.

Comments are closed.