Mješoviti par “Srinjine 2021.” – MILIVOJ JUGINOVIĆ I ANA JUGINOVIĆ PRVACI !

PROTUTNJAO SLOVENIJOM: „Naturalizirani“ Baškovođanin najbolji boćar Petoboja nacija !
17 kolovoza, 2021
ŠAMPION SA DOČINA ! Kapetanu BK “Tugare” titula u Pojedinačno klasično “Tugare 2021” !
20 kolovoza, 2021

Mješoviti par “Srinjine 2021.” – MILIVOJ JUGINOVIĆ I ANA JUGINOVIĆ PRVACI !

Kristijan Jurčić, Ivona Bečić, Ana Juginović i Milivoj Juginović

Završeno je ovogodišnje izdanje, uvijek jako dobro praćenog nadmetanja, Srinjine 2021.” u Mješovitom paru. Finale su ugledale dvije najbolje ekipe. Kristijan Jurčić i Ivona Bečić sa jedne strane i Milivoj Juginović i Ana Juginović sa druge strane.

Meč su sa 0:7 prednošću otvorili Jurčić i Bečić, da bi Juginovići okrenuli prvi set u svoju korist, nakon čega su dobili i utakmicu. Ukupan rezultat finala je bio 13:10; 13:9.

Specifično za par Juginović je to da Milivoj igra prvara, a Ana pucača u paru. Tako ne igra nijedan mix par, a prednost takve taktičke postavke je to što Milivoj kao vrstan prvar stvara prednost, koju je Ana kao reprezentativka Hrvatske itekako sposobna sačuvati. Za to se treba znati nositi sa muškarcima na poziciji “dva”, ali Ana ima klasu i to nedvojbeno može.

Uz sve navedeno Milivoj je jedan od najboljih poznavatelja taktike balota u kombinacijama sa 6 balota po ekipi ili sa ukupno 13 predmeta u terenu. Ne samo u bakelitu i terenu omeđenom špondama i gumom, nego i u Volo boćanju. Jako teško je pronaći jačeg stratega u toj igri od Zadra do Dubrovnika, što boćari “nemilosrdne” i uvijek snažne 1.HBL-jug itekako dobro znaju. Ići na boćarsku trojku kojom dirigira “Mida” su gotovo uvijek dva izgubljena boda za protivnika, a ako Mida i Ana nastave sa turnirima u mješovitom paru, malo tko će se sa njima naigrati.

Ana Juginović i Milivoj Juginović

Comments are closed.