Mladost Dalmacije: Nikola Kapitanović, Ivan Žuljević, Ante Plazonja i Marko Melvan

Diljem Dalmacije: Švabo i Baćo uz veliku pomoć tribina grabe naprijed u Žrnovnici
24 kolovoza, 2016
Prekid trogodišnje dominacije u Potravlju: MIROSLAV ŽANKO SUVI IZVEO NEZAMISLIVO
24 kolovoza, 2016

Mladost Dalmacije: Nikola Kapitanović, Ivan Žuljević, Ante Plazonja i Marko Melvan

Stric buđa i Nikola 2

Nikola sa ocem

Za balotanje u Dalmaciji nema straha. Mladih snaga ima više nego dovoljno. U Omišu je Marko Melvan trebao nešto pomoći od strane legendarnog strica kako bi stigao do 2:0 pobjede, a nada je da će Marko strica, Gojka Melvana, što skorije naslijediti i u rezultatu. Naravno, to je dosta složen i težak zadatak.

U isto vrijeme u Klisu su Ivan Žuljević i Ante Plazonja svladali ekipu koju predvodi popularni Pale, točnije, Joško Palinić. Ne znamo kako su dečki ovo izveli (2:0 pobjedu), jer Pale je uz Mertojak, na Grebenu najopasniji, a igrališta ima u malom prstu.

Vijest od koje je uredništvo na nogama, a mobiteli ne prestaju zvoniti je ona sa Konjskog. Tamo su Branko Buzov i jedan od najvećih boćarskih talenata u regiji, Nikola Kapitanović, slavili protiv Dine Botice i Ivana Šošića Rica. Dine i Rico su prekaljeni igrači bakelita, ipak, rezultat nije neko veliko iznenađenje. Razlog tome je Nikola Kapitanović, koji bi bio jednako kvalitetan igrač bakelita i igrač u samom njegovom vrhu da u isto ulaže jednako vrijeme koje “gubi” na boćarske treninge. Na svoj dan on i njegova ekipa mogu pobijediti bilo koga. Uz to Branko Buzov je više nego dobar i zahvalan pucač. Kapitanović je u bakelitu „osuđen“ na lošiji rezultat jer i jedan Luka Žure sve teže spaja bakelit i željezo. U skladu s tim ne postoji drugi igrač koji može biti u samom vrhu u oba sporta. Tolika je masovnost u bakelitu, da iz te masovnosti mora isplivati određeni kvalitet, a vrlo dobrih igrača koji će vas pobijediti na vaš iti malo lošiji dan poprilično mnogo.

Branko Buzov

Branko Buzov

 

Comments are closed.