Može li „Juka“ izdržati?! KACUNAR, BRNAZE, KOPRIVNO I PAROVI OMIŠA ODLUČUJU

Preko Splita do naslova u Sinju: RENOMIRANI MEDIJI O EKIPI NAKLICE I ŽUJA KUPU
15 kolovoza, 2018
Utrka za „Kralja bakelita 2018“: „ŠIRA SLIKA“ I MOGUĆE „POSLJEDICE“ PO BOĆANJE
19 kolovoza, 2018

Može li „Juka“ izdržati?! KACUNAR, BRNAZE, KOPRIVNO I PAROVI OMIŠA ODLUČUJU

Jure Juka Radman

Kacunar, Omiš, Stobreč, Brnaze, Koprivno, Turjaci, Rogoznica, Han i još neke lokacije su mjesta koje predstavljaju pravu “Meku” balotanja u regiji za balotaše. Svaka naravno sa svojim dražima, vrlinama i manama. Ono što je zajedničko nadmetanjima na navedenim lokacijama je da će se na tim mjestima, zbog rezultata na tim nadmetanjima, tražiti novi najbolji balotaš regije za godinu novi „Kralj bakelita 2018“.

Mnogi renomirani balotaši i boćari, barem njih pedeset, već mogu lagano ili na tribine ili u boćarske dvorane i prije navedenog datuma jer je za njih utrka za „Kralja bakelita 2018“ već završena. U utrci je još 4 do 5 imena. I to Jure Juka Radman, Jure Žižić, Mate Pavešković, Damir Pirić i Luka Žure. Popularni Juka vodi i imat će pune ruke posla kako bi tu poziciju zadržao. Naglo će mnoga nadmetanja pozavršavati, bodovni saldo će se mijenjati iz tjedna u tjedan, a ostatak ekipe ozbiljno pritišće. Piriću će trebati pravo čudo da završi sezonu kao najbolji, jer osim što mu nedostaje bodova i fizičke pripreme, on jedini nije postavio „rostere“ da ide do kraja, a to nije niti blizu nevažno. To nije slučaj za ostatak momaka na popisu. Žure i Žižić neka nadmetanja igraju zajedno, a na ostala idu punom snagom, jednako kao i Mate Pavešković, koji sa Ivanom Palaversom pretendira na sve moguće titule. Popularni Juka se naravno ni po čemu ne razlikuje od potonjeg trojca i velikom peharu se sa razlogom nada.

Težište balotaške javnosti se prebacuje na superzanimljive Brnaze i Kacunar. Spomenuta nadmetanja su stigla do četvrtfinala. Sa istih ćemo pravovremeno izvještavati balotašku javnost, jer se tamo očekuju dueli najboljih igrača koji bi mogli riješiti pitanje konačnog pobjednika. Dueli najboljih igrača na najvećoj sceni. Fantastično. Također, očekuje se visok nivo igre u smislu kvalitete balotanja i velik broj navijača.

 

Marijan Botica Jure Juka Radman Igor Žuljević (2)

Comments are closed.