Može li zanimljivije?! DADO PIRIĆ, TONĆI JERIĆ I TONĆI JURJEVIĆ IZBACILI BRANITELJE NASLOVA

Sa legendom do naslova: JUKA RADMAN ODVEO ANTU KUŠETU I LISTEŠE U NESLUĆENE VISINE
14 kolovoza, 2016
Mate Kesić može turnir osvojit i sa didon o štapu?! KRALJU I LEGENDI BALOTA STIGLA ČESTITKA RIVALA, ALI I ODGOVOR
14 kolovoza, 2016

Može li zanimljivije?! DADO PIRIĆ, TONĆI JERIĆ I TONĆI JURJEVIĆ IZBACILI BRANITELJE NASLOVA

Duje i Dado

Damir Dado Pirić i sin Duje (ne igra)

Marijan Botica i Denis Ramljak koji su bili nositelji igre osvajača turnira, ekipe Viadel, u završnici Ožujsko kupa 2015, ostali su bez plasmana u Sinj. Sa njima Sinj neće vidjeti ni Hrvoje Milavić i Mate Botica Balota koji su bili značajan dio ekipe. Podsjetimo se, prošle godine su društvo Botici i Ramljaku činili Ante Peraica i Ante Delaš kao četvrti igrač.

Rezultat ne možemo nikako nazvati iznenađenjem, jer će se pobjednike poluzavršnice u Imotskom, igrače omiške baze i prave institucije balotanja Dadu Pirića, Tonća Jerića i Tonća Jurjevića u Sinju itekako mnogo toga pitati. Oni turnir mogu osvojiti, a da publika ozbiljno ne trepne u međuvremenu.

U svakom slučaju u Sinju će bit vatreno. „Tigrovi“ sa južne hemisfere ne dolaze skrštenih ruku, iz srednje Dalmacije neozbiljnih ekipa nema među prvih 50 ekipa. Stoga, tko god došao u Sinj, neće mu biti lako. Zasada najimpozantnije izgleda popis igrača (uključujući prvoligaške boćare, a vrhunske igrače bakelita) i pravih zvijezda balotanja koji Sinj neće vidjeti.

Comments are closed.