Nagrada za poseban doprinos boćanju u SDŽ: ANTE TONĆI JURJEVIĆ !

Dio plana i programa rada boćarskog saveza SDŽ: BOĆANJE ZA MLADE !
4 lipnja, 2021
U Dicmu preko 60 trojki: JEDAN IGRAČ KOJI MOŽE DONIJETI PREVAGU !
5 lipnja, 2021

Nagrada za poseban doprinos boćanju u SDŽ: ANTE TONĆI JURJEVIĆ !

Ante Tonći Jurjević (desno)

Nakon što je Petru Fabjanoviću Petritu uručena jedna od nagrada boćarskog saveza županije Splitsko – dalmatinske, dodijeljeno je još jedno odlikovanje saveza i to za dosadanjeg predsjednika saveza.

Nagradu za “Poseban doprinos boćarskom sportu u SDŽ” je dobio Ante Tonći Jurjević. Tonći je savez vodio osam godina i bio potpora svim rastućim boćarskim projektima u SDŽ. Imao je neke poprilično istaknute poteze poput ishodovanje raffa podloge od nadležnih institucija, zbog kojeg ulazimo u treće izdanje 1. Hrvatske raffa lige.

Osim djelovanja u BK “Gorčina” preko 40 godina, gdje je stigao osvojiti Volo i Raffa kup te raffa ligu, Tonći je i izbornik seniorske boćarske raffa reprezentacije, gdje se očekuje iskorak naših seniorskih reprezentativaca prema odličjima sa europskih i svjetskih prvenstava u idućih nekoliko godina.

Također, Tonći će ostati zapamćen i po tome što su za vrijeme njegova predsjednikovanja u BSSDŽ, točnije u posljednjoj godini njegova mandata, sportaši boćari iz SDŽ bili aktualni osvajači sljedećih titula:

Comments are closed.