Najsnažniji od Trilja prema Kamenskom: MIRO BRADARIĆ MARINERO !

KOMIŽA: Seniorsko prvenstvo u boćanju za žene 2019.
21 rujna, 2019
MARIN ĆUBELA, KARLO ŠABAN I LUKA GAŠPAR: Izabranici Ante Jurjevića odlični !
23 rujna, 2019

Najsnažniji od Trilja prema Kamenskom: MIRO BRADARIĆ MARINERO !

Ante Ratković „Bili“ na Veliću, na svom terenu, ne gubi često. Međutim, od Trilja „uzbrdo“ kako nam sam Miro Bradarić Marinero kaže njegovim ekipama nema ravnih. Odmah ko iz topa smo ga priupitali dali to znači da će svevremenski i megapopularni kralj Prisike morati zatvoriti granicu. Bradarić nam je odgovorio: „Ja i Ketina smo partneri, a mi smo sada u četvrtfnalu nadmetanja koje organizira gospodin Petar Maroš, gdje isto idemo na titulu.“

Sve to bi moglo značiti da Marinero planira pohod na titule u Hercegovini. Tamo će ga sigurno čekati Vinko Herceg kao nasljednik legendarnih Zelića i mnogi drugi etablirani igrači.

Bilo kako bilo na Veliću se sinoć odigralo super neizvijesno finale (16:15 16:13) u kojem su Marinerovi momci Ivan Šušak, Mate Kesić i Mićo Čovo pobjedili domaću ekipu na čelu sa uvijek opasnim „Bilim“ Ratkovićem. Šušak je u sklopu zadnjeg odigravanja pogodio balotu za titulu i tako riješio utakmicu, ali Mićo i Mate nisu baš igrači „od jučer“ pa možemo konstatirati da je Marinero poprilično kvalitetno popunio roster, sa kojim će se malo tko naigrati.

Comments are closed.