Nezaobilazne destinacije: BRNAZE KAO LOKACIJA KOJU SU IGRAČI DUŽNI POSJETITI

Neukrotivi i neobuzdani: JOZO TERZIĆ SKIKALO EFIKASAN. PINĆO DO POLUFINALA
6 svibnja, 2016
Potop favorita se nastavlja: BRILJANTNI ANTE TARAŠ
6 svibnja, 2016

Nezaobilazne destinacije: BRNAZE KAO LOKACIJA KOJU SU IGRAČI DUŽNI POSJETITI

Brnaze

Zlatno doba balotanja u smislu janjaca, volova, auta i sličnih komponenti koje su dio balotaške igre davno je prošlo i godinama je iza nas. Balotanje je za igrače odavno postala samo i jedino zabava. Natjecateljski duh i kompetitivnost Dalmatinaca još uvijek drži ovo staro dalmatinsko blago na životu. Za navedene pojave ljubitelji balota razlog mogu pronaći u tempu i načinu života i borbi za preživljavanjem gotovo svakog čovjeka u globalu. Slična situacija je i sa balotašima i svima onima koji sa balotanjem imaju doticaj, te zbog toga trend nije za zamjeriti baš nikome.

Zbog svega navedenog kada se pojave balotaški entuzijasti i istinski zaljubljenici u balote poput onih u Brnazama i organiziraju turnir na najvišem nivou organizacije, to je za svaki respekt i divljenje. Momci svake godine turnir unaprijeđuju. Igralište i prostor oko istog je bolje i ugodnije, a turnir sve konkurentniji.

Pave Vučković i Petar Vučković Peja su organizatori koje svaki pravi igrač treba poštivati i cijeniti. To bi u prijevodu značilo uveličati turnir kojeg ovi entuzijasti organiziraju i to ni manje ni više nego svojim prisustvom i sudjelovanjem. S obzirom da neće biti ozbiljnog igrača koji će ovaj turnir propustiti, što je najvažnija stavka u cijeloj priči, turnir će ove godine od strane “portala” biti vrijednovan na najkvalitetniji mogući način kada je “poredak” igrača u pitanju. U prijevodu, onaj tko ovaj jaki turnir osvoji od strane “portala”, a bome i balotaškog puka, biti će smatran igračem najviše kvalitete.

Također, još jedna stvar je za upamtiti. Ono što ovi momci obećaju i kažu, to vam je u svim dsadašnjim slučajevima bilo točno tako. Oni svoje obveze poštuju i do svoje riječi drže, pa čak i ako je za to potrebno podmjestiti svoja leđa. Upravo takav je bio posljednji turnir. A svi, baš svi balotaši koji do balotanja drže trebali bi osjećat dužnost ovaj turnir igrati. Nada je stoga, da će se što veći broj igrača pozivu Pave i Petra odazvati.

Kontakt organizatora:

Petar: 095 / 902 – 6408

Pave: 099 / 507 – 2218

Comments are closed.