Ništa novo: BORIS KURTOVIĆ KURT, PLAZONJA, SKEJO I HRPA IZNENAĐENJA

Spajaju legende: IVAN ŠOŠIĆ RICO I GOJKO MELVAN ZAJEDNO NA JEDNOM TURNIRU
22 lipnja, 2016
Večer preokreta: ANĐELKO DOMIKULIĆ ĐELA BRILJANTAN, FAVORITI BOLJI U MARATONU
24 lipnja, 2016

Ništa novo: BORIS KURTOVIĆ KURT, PLAZONJA, SKEJO I HRPA IZNENAĐENJA

Zoran Jokić Šimun Bilandžić

Zoki, Ćibo i Kurt

Uvertiru u jučerašnji buran balotaški dan napravio je i Boris Kurtović Kurt u kombinaciji sa Šimunom Bilandžićem Ćibom i Zoranom Zokijem Jokićem. U Omišu je kombinacija „Klis/Dicmo“ okrenila 0:1 u 2:1 pobjedu i plasirala se u 16 ekipa iznimno važnog turnira koji se bliži svojoj završnici.

Isto to nije uspjelo Ivanu Šošiću Ricu, Dini Botici i Duji Mediji koji su drugi set sa 9:14 briljantno okrenili u svoju korist. Međutim, bili su jako kratki u prvom i trećem setu za još jedno iznenađenje od ekipe koju predvodi domaći as Mirko Jerončić.

Što tek reći za senzaciju Kacunara u kojem je Marko Plazonja u paru sa zvijezdom Sedramića Markom Skejom dobio, ni manje ni više nego, Luku Žuru i Denisa Ramljaka, na način da je favorit izgubio prednost od 4:12 u trećem setu, a za konačnu pobjedu 16:15 Plazonje i Skeje.

Mario Milan Odža i Toni Peraica naletili na boljeg:

Dvojac jako dobrih balotaša, Mario Milan Odža i Toni Peraica, koji posljednje vrijeme imaju neke jako značajne pobjede nad zvučnim protivnicima, jučer je poražen. Leo Vetma i Marko Kovačević bili su bolji od ekipe koju prevodi popularni Odža 2:0 u Koprivnom, dok je Toni Peraica Omiš izgubio onda kada se najmanje nadao, s obzirom da je bio u ekipi sa Marijanom Boticom. Njih je pobijedila ekipa predvođena odličnim Nevenom Jelićem Jelom.

Comments are closed.