Od jačeg ima jači: UKAZALI SE NIKOLA KAPITANOVIĆ I NIŠO

Diljem Dalmacije: ŠPIRO GRUICA I NJEGOVI MOMCI GLATKO. ŠIMIĆ NEPOBJEDIV
17 svibnja, 2016
Veni, vidi, vici: JOŠKO ŠERIĆ ŠERA BEZ MILOSTI
18 svibnja, 2016

Od jačeg ima jači: UKAZALI SE NIKOLA KAPITANOVIĆ I NIŠO

Stric buđa i Nikola 1

Nikola Kapitanović (lijevo)

Ekipa u naletu Marijan Botica i Mladen Šimić jučer se na igralištu Grebena pojavila nakon velikog niza pobjeda. Prvi set su momci otvorili dominantno, a izgledalo je kao da protivnik neće cijelu večer niti punta uhvatit. Međutim, kada za protivnika imate Nikolu Kapitanovića i domaćeg valjača Petra Prnjaka malo je toga sigurno i osigurano. Dečki su potpuno okrenuli stvari, a velikog favorita ostavili na sitnim puntima u drugom i trećem setu.

Nikola je najspremniji balotaš uopće. On je spreman igrati 9 sati u istom tempu ako treba. Njegova energija je nemjerljiva. Međutim, ograničavajući faktor u bakelitu mu je što je ta energija usmjerena na napredak u boćanju. To je naravno jako pozitivna stvar i pohvalno za ovog istinskog sportaša. Nikola je apsolutno najbolji brzinac Dalmacije ovog momenta. U slučaju da se ozbiljnije posveti bakelitu, eto problema za sadašnje “vladare”. Petar Prnjak je valjač sa bezbroj utakmica, a na svom terenu je uvijek opasan.

Ne voli kolače i slastice – Nišo presudio pekarima u Žrnovnici:

Ništa bolje nisu prošli ni veliki favoriti Pekara Marin u svojoj Žrnovnici. Ratko Kovačević i Siniša Stipić doživjeli su prvi poraz zajedno uopće. Nisu im pomogli ni Leo Vetma i Marko Kovačević. Iako su Marinovi momci (pekari) nakon dugo vremena spojili vrlo dobru utakmicu u najmanju ruku i umalo prelomili utakmicu. Ipak, protivnik je bio bolji. Nikša Aljinović Nišo, Ivan Mikas Tajson i popularni „Cesarija“, igrači sa iskustvom igranja od preko 30 godina odigrali su odličnu utakmicu. Pogotovo se to odnosi na Nišu koji je danima na igralište dolazio u ranim jutarnjim satima, a u nedjelju prije dvoboja je navodno trenirao dvije pozicije preko četiri sata. Trud se isplatio. Nišo je dominirao utakmicom, a njegova ekipa zasluženo odnijela pobjedu.

Nikša Aljinović Nišo

Nikša Aljinović Nišo

Comments are closed.