ODLIČNA BALOTAŠKA PRIČA: “Vranjic 2022” koji zaslužuje priliku !

Nada – Naklice 9:8! Kingtrade Makarska – Otok 13:5!
12 svibnja, 2022
UŠAO U EKSKLUZIVNI KLUB: Karlo Torbarina pogodio 46 od 47 boća na otvorenom!
16 svibnja, 2022

ODLIČNA BALOTAŠKA PRIČA: “Vranjic 2022” koji zaslužuje priliku !

Velikih, “grand”, nadmetanja u Dalmaciji je trenutno 10-ak. To je zaista respektabilna brojka. Velika većina nadmetanja su dokazana nadmetanja tokom posljednjih nekoliko godina. Kako neke nove lokacije traže suradnju sa portalom dalmacijabalote, tako zbog održavanja nivoa kvalitete tih “grand” turnira, šaljemo svoje ljude na teren.

Jučer smo posjetili Vranjic. Tamo se popularni Toja sa suradnicima odlučio za ozbiljan balotaški projekt. Zemljano igralište je široko oko 4 i pol metra, valjak je na njemu svaki dan. Šponde su poprilično dobro formirane, obzirom da se na terenu nikada dosada nisu igrale turnirske balote. Gume su odlične, bez zamjerke. Teren blago podsjeća na zemljani Velodrom na Hanu, na kojem su godinama uživali ponajbolji balotaši Dalmacije.

U planu je montaža zaštitne ograde do početka turnira, koja bi dijelila publiku, za koju postoje sjedeća mjesta, i igrače. Za potpuni ugođaj Toja se služi roštiljem, pa možemo kazati kako on, Mrša i Žika (suradnici pri organizaciji) zaslužuju posjetu od strane igrača. Prijavu je moguće izvršiti na: 097/618-0699. Vranjic je jedno od nadmetanja koje će krojiti utrku za kralja bakelita 2022 (najboljeg balotaša Dalmacije sa bakelitnim balotama po dalmacijabalote.com).

Comments are closed.