Petar Bilokapić prvi na “Rankingu”: DO TIJARICE SA GENIJALCEM IZ TROLOKAVA

Lov na bodove: POČINJU PAROVI I ZELENKA KUP U MAKARSKOJ
16 rujna, 2016
Pregršt međusobnih dvoboja do kraja sezone: MATE, IKO I SLAVE U SERIJI
16 rujna, 2016

Petar Bilokapić prvi na “Rankingu”: DO TIJARICE SA GENIJALCEM IZ TROLOKAVA

mate-kesic-petar-bilokapic-miro-bradaric-3-1

Desilo se ono što smo predviđali. Mate Kesić je pobijedio neke od glavnih konkurenata u paru sa Petrom Bilokapićem na Tijarici tokom polufinala, a onda je sve okrunjeno u odličnom finalu protiv „Maradone sa Karpata“, Nediljka Nene Juričića i jako kvalitetnog mladog igrača Mirka Delića. Neno i Delić su imali 5:1 u trećem setu. Ipak, blagi favoriti uspijevaju sve preokrenuti u svoju korist. Ne sumnjamo da će Miro Bradarić Marinero sa svojim momcima slaviti do dugo u noć.

Pregršt međusobnih dvoboja do kraja sezone:

Bez obzira što čarobnjak iz Trolokava, Kesić, ne igra turnir u Čaporicama (što je za rubriku vjerovali ili ne), on sada jako dobro izgleda kada su šanse za „Kralja bakelita 2016“ u pitanju. Postoje neki turniri koje igra u osrednjoj konkurenciji, a sa jako malo direktnih konkurenata na listi (iako pravih igrača ni tamo ne nedostaje), u kojima je favorit, i ako tamo „poentira“, Kesić bi mogao na vrhu okončati sezonu.

Bilokapić ima slične namjere i približan broj turnira. Međutim, iz ove perspektive ima nešto teži ždrijeb na nekim lokacijama. On će morati pobijediti neke od konkurenata, a nakon toga i poentirati osvajanjem titula nakon tih pobjeda. Očekuje ga igrač u velikom naletu, Mate Pavešković i njegovi momci, u nastavku Brnaza. Uz to Hrvoje Milavić će se u Potravlju jako truditi još jednom pronaći priključak sa vodećima, a to je svakome ozbiljna prepreka, pa i Bilokapiću. Ono što Petru sigurno ne ide na ruku je ždrijeb na Hanu, gdje ga na Velodromu čekaju branitelji naslova Mario Gašpar i Siniša Stipić (ako pobijede u zaostaloj utakmici). Ono što mu ide na ruku definitivno, je da je ponovno zgrabio vodeću poziciju u Poretku, a to je bit svega i najbolja moguća preporuka.

Najnoviju analizu šansi aktera nakon još jednog finala pogledajte ovdje, a “Ranking” na dan 16.09.2016 izgleda ovako:

ranking-16-09-2016

mate-kesic-petar-bilokapic-miro-bradaric-3

Pobjednici na Tijarici sa peharom u rukama

Comments are closed.