Još nekoliko dana za prijave: TURJACI – PAR (2+1), 12/5/2/1 I VEČERA ZA SVE EKIPE

Mogu li „104 Dalmatinca“ postati prvi istinski balotaški Grand Slam u povijesti igre?!
12 rujna, 2018
PRVA LIGA: Može li Toni Škrabić Pako odvesti “Gorčinu” na “Final four”?!
13 rujna, 2018

Još nekoliko dana za prijave: TURJACI – PAR (2+1), 12/5/2/1 I VEČERA ZA SVE EKIPE

Turjaci 2

Kada igrač osvajač i igrač finalist balotaškog nadmetanja u zbroju imaju mogućnost osvojiti 2000 osnovnih bodova, nadmetanje ostvaruje status „Grand Slama“. Upravo to će se, sukladno „Smjernicama o legendama balotanja“, dogoditi na prvom povijesnom balotaškom „Grand Slamu“ po „dalmacijabalote.com“, onom u Turjacima!

Organizator je bio više nego jasan: „Želimo da nam Klement Ugrin ima pune ruke posla u obrani titule, želimo da nam dođu osvajači Koprivnog, Mužinić i Aničići i svi ostali. Ukratko, mi želimo jedno od najjačih balotaških nadmetanja u Dalmaciji“. Naravno, dobit će ga, jer kada se zbrojeOsnovni koeficijenti nadmetanja“ (12/5/2/1) sa bonus koeficijentima, dođemo do sljedećeg:

Igrač koji osvoji nadmetanje u Turjacima za isto će zaslužiti 2000 bodova.

Igrač koji bude poražen u finalu Turjaka, za isto će zaslužiti 1000 bodova.

U prijevodu, jedno osvojeno ovako koncipirano nadmetanje lansira igrača među 15 najboljih igrača za godinu, a eventualno dva osvojena ovako velika i značajna balotaška nadmetanja na nivou godine i igrač je nedvojbeno u utrci za „Kralja bakelita“ po „dalmacijabalote.com“, odnosno za najboljeg balotaša Dalmacije za godinu. Zbog bonus bodova nadmetanje igraču koji ga osvoji vrijedi gotovo kao tri ostala osvojena nadmetanja sa manjim koeficijentom.

U cijeloj priči organizator sprema večeru za sve ekipe, što je fantastično i pokazatelj koliko isti cijeni svakog pojedinog igrača koji posjeti nadmetanje. Također, pobjednička ekipa će dobiti medalje i veliki pehar prvaka. U “104” će ove zime očito biti jako jako zanimljivo.

Vlade Galić Turjaci

104 dalmatinca

Comments are closed.