Povišenje ograde Omiša, Peja, Murika i brzina balote: ANTE TOMAŠEVIĆ SILNI

Sinjski „Ronaldo“ ili ?! DRAMA I 15:15 I NA PREPUNOM ZDANJU HANA
29 kolovoza, 2016
Legende na djelu: ŠPIRO GRUICA, NEDILJKO BRATIM, JOŠKO LISICA i ANTE MIHANOVIĆ
30 kolovoza, 2016

Povišenje ograde Omiša, Peja, Murika i brzina balote: ANTE TOMAŠEVIĆ SILNI

Ante Tomašević Murika

Ante Tomašević Murika

Osim što je viđen nezapamćen broj navijača blizu igrališta, jučer se u Omišu zaista “opasno živilo”. Ograde koje zahtjevaju izvjesno povišenje i korekciju bile su na ozbiljnom testu. Srećom, sve je završilo samo sa jednom balotom u glavi navijača, a moglo je biti i gore, s obzirom da se „prećka“ (gornji rub zaštitne ograde) koju je Dugi pogodio na zapadnoj strani igrališta još uvijek trese. Kad su pucači koji dođu na igralište, Lukša, Sina  i Dugi, a nakon njih i Ante Tomašević Murika, jedni rekvizit koji vam je nužan jesu kacige.

U Omišu Ante Vuković Dugi, topnik iz Vrgorca, nije uspio potjerati publiku. Ipak, za njega je to učinio Murika. Procjenjuje se da brzina balote koju on upućuje doseže do 150 kilometara na sat. Murika je razgrnuo publiku i protivnika. Domaći igrači nisu imali ozbiljnijih šansi protiv njega i Petra Vučkovića Peje. Tomašević i Vučković su slavili sa 2:0.

U svakom slučaju, povišenje ograde je nešto o čemu bi omišani trebali povesti računa kada su neki budući turniri u pitanju. S obzirom na način na koji se parovi Omiša vode, u navedeno nemamo nimalo sumnje.

Comments are closed.