Pridobio publiku Omiša: ŠPIRO GRUICA NASTUPIO U DERSU IVANA PERIŠIĆA

IVO PRGOMET I TIHOMIR TIHO METER DOŠLI NA SVOJE, MATE KESIĆ UMALO IZGUBIO
12 lipnja, 2016
Sinjani u akciji: BOŠKO PENIĆ I IVAN PENIĆ DOMINANTNO
14 lipnja, 2016

Pridobio publiku Omiša: ŠPIRO GRUICA NASTUPIO U DERSU IVANA PERIŠIĆA

Špiro Gruica

Galantni špiro Gruica

Bez obzira na nastup toliko voljene reprezencacije, balote u regiji nisu mirovale. Izdvojimo pobjedu eksplozivnog mladog para Mario Kulišić i Toni Peraica koji su protutnjali Koprivnom. Protivnici nisu imali ni grama izgleda, a pobjednička kombinacija je, izgleda, riješila neke kadrovske nesuglasice od prije nekoliko mjeseci.

Također, izdvojimo pobjede legendi Tonća Jurjevića, Damira Pirića i Tonća Jerića koji su svoju utakmicu u Omišu započeli u 11 sati ujutro. Jerić i Jurjević se u balote vraćaju na velika vrata. Protivnici nisu nimalo bezazleni. Međutim, kao da nemaju namjeru stati.

U kasnim popodnevnim satima, publiku Omiša zapalio je legendarni pucač Špiro Gruica, koji je utakmicu odigrao u dresu nogometnog reprezentativca Ivana Perišića. Ivan je omiško dite i ponos grada na ušću Cetine. Špiro je gestom pobrao simpatije domaćih navijača, a njegovi momci koji imaju i finala i polufinala u potrazi su za svojom prvom titulom Omiša.

Također, figura koju posjeduje Gruica ja nestvarna i zapanjujuća s obzirom na životnu dob. Naime, Špiro naprosto izgleda kao maneken, a mladosti Dalmacije je primjer kako pravi sportaš brine o svom tijelu. Sve navedeno primjetio je i legendarni šuter iz nekih starih dana Mario Perić. O njemu i jednim narančastima balotama Dalmacija će priču čuti u danima pred nama.

Špiro gruica dres

Špiro Gruica u društvu legendarnog šutera Maria Perića

Comments are closed.