RAFFA: Milivoj Juginović novi voditelj raffa ekipe BK Naklice !

Donacija boćarske opreme za rad s mladima
9 studenoga, 2021
SUPERLIGA: Pazin i Istra Poreč stopostotni nakon 3.kola !
9 studenoga, 2021

RAFFA: Milivoj Juginović novi voditelj raffa ekipe BK Naklice !

Milivoj Juginović (desno)

Boćarski klub Naklice je jedna od ekipa koja je nedvojbeno obilježila prve tri sezone raffa boćanja. U procesu su poljičani osvojili raffa ligu u njenom prvom izdanju, a uz tu najvažniju titulu su osvojili najveći broj medalja sa prvenstava Hrvatske po disciplinama. U tome prednjači mlada Hrvatska reprezentantivka Ana Juginović, koja je četverostruka aktualna prvakinja Hrvatske.

Anin razvoj će biti nastavljen kroz dvojnu volo registraciju u ženskom boćarskom klubu Komiža, kao i uključenjem Aninog oca Milivoja Juginovića u raffa aktivnosti BK Naklice.

Naime, Milivoj Juginović je jednoglasno od strane uprave kluba imenovan voditeljem raffa ekipe BK Naklice. Iz uprave poručuju: “Mida je uspješno vodio volo ekipu u prošlosti, a ubrzanim napretkom Ane Juginović svi zajedno smatramo da će se upravo njen otac najviše posvetiti daljnjem razvoju. Osim toga, nadamo se da će Mida i Ana uz pomoć Mate Paveškovića i Duje Pirića vratiti Naklicama titulu 1.HRL, koju je protekle dvije sezone osvojio BK Gorčina.”

Dakle, Mida će biti i igrač i trener. Podsjećamo, uprava BK Naklice broji devet članova koji se aktivno sastaju jednom mjesečno i čiji je glavni cilj boćarska dvorana na Naklicama. Sama dvorana je jedna od najvećih nepravdi dalmatinskog sporta općenito, a članovi uprave koji su u jako dobrim odnosima sa Gradom Omišom su čvrsti u naumu da dvorana uskoro ugleda svjetlo dana. Zato bi i ovaj spoj oca i kćeri Juginović mogao biti dodatan poguranac u tom smjeru. Sedamnaestogodišnja Ana i juniori BK Naklice, koji treniraju nekoliko puta tjedno, će nositi poljičko boćanje idućih dvasesetak godina, na što će nadležne institucije trebati ponuditi kvalitetna rješenja.

Comments are closed.