Raffa prijelazni rok: SOLIN SE POJAČAO JUROM BARTULIĆEM I TOMOM JERKOVIĆEM

Derbi u Dubrovniku: HAJDUK RAŠICA – KOMOLAC 13:11 U DRAMI !
3 veljače, 2020
Nakon spektakularnih parova čeka nas trojka ! KARAKAŠICA 3+1 !
6 veljače, 2020

Raffa prijelazni rok: SOLIN SE POJAČAO JUROM BARTULIĆEM I TOMOM JERKOVIĆEM

Tomislav Jerković (lijevo) i Jure Bartulić (desno)

Prijelazni rok rafa boćanja kao jedne od tri grane boćarskog sporta je za nama. Rok za registraciju novih klubova i igrača traje do 19.2.2020, pa je još uvijek otvorena solucija da u ligu uđe neki od klubova iz Zadra ili Šibenika.

Željko Sabalić se ni malo ne šali kada govori o igralištu za rafu u Zadru i želji da Zadar bude dio lige. Komisija za Razvoj rafe na čelu sa Zoranom Nasićem sastanke vrši na tjednoj bazi. Nestvarno velik dobitak za ligu i hrvatsko boćanje je “alfa i omega” boćarskog rafa kluba “Solin” Svemir Drlić, a dali će naša rafa dobiti Branku Bilandžiju ostati će nepoznanica još nekih 15-ak dana.

Najvažniji transferi prijelaznog roka:

Jure Bartulić (Vilar – Solin)

Tomislav Jerković (Vilar – Solin)

Duje Pirić (Vilar – Naklice)

Stipe Pivčević (Vilar – Naklice)

Luka Žure (Naklice – Gorčina)

Ivica Budimir Bekan (Sv. Ante – Pržina)

Josip Barać (Sv. Ante – Pržina)

Lovre Nasić (Pržina – Sv. Ante)

Andrija Blajić (Pržina – Sv. Ante)

Od novo registriranih igrača (koje su klubovi već registrirali, iako rok za registraciju igrača tog statusa još traje) izdvojimo registraciju mladog Antonia Gaurine (Sv. Ante) i još mlađe Ane Juginović, otkrića prošlog Europskog prvenstva (Naklice), koja je pod paskom trenera Damira Pirića pokazala svu raskoš svog talenta.

Novi izbornik Tonći Jurjević sanja žensku reprezentaciju Juginović – Bilandžija, iako će moguće uskoro i Zadar o tome imati što reći, obzirom na velik interes upravo igračica, dok kod muške selekcije kandidata za sastav ima nešto veći broj.

Također, uz dodavanje još jednog “pojedinca klasično” u ligašku utakmicu, čeka nas momčadsko kup natjecanje u rafa boćanju, kao i prvenstva Hrvatske u pojedincu klasično, paru klasično i preciznom izbijanju.

Comments are closed.