Revolucija: BRNAZE ČINE KORAK DALJE U ORGANIZACIJI NADMETANJA

Boćarski savez SDŽ: IVO VISKOVIĆ NOVI PREDSJEDNIK ZBORA SUDACA
2 travnja, 2019
Bk Pula prva nakon 18.kola 1.HBL-e
8 travnja, 2019

Revolucija: BRNAZE ČINE KORAK DALJE U ORGANIZACIJI NADMETANJA

Brnaze su se posljednjih godina etablirale kao elitna balotaška destinacija. U to nema nikakvih sumnji. Tereni, organizator, broj navijača, posjećenost, broj ekipa, zaista je sve na nivou. I ove godine se čini se ništa neće promijeniti jer Brnaze (2+1) uvode dosada neviđenu novost u balotama.

Grand slam ili?!

Naime, organizator nam javlja da želi nadmetanje oglasiti u suradnji sa portalom dalmacijabalote.com, te da početni koeficijent za turnir jest 10/5/2/1 i da nadmetanje po tim parametrima, za nijansu, nema status Grand slama za “Legende” balotaške igre. Ali, organizator najavljuje da će objaviti javni proglas po završetku prijava i ako u tom trenutku broj prijavljenih ekipa bude preko 80, tada će podignuti ukupni koeficijent na čak 20. U tom trenutku bi nadmetanje dobilo status Grand slama poput odličnih Turjaka ili Karakašice, a sudionici turnira će na portalu imati dostupne informacije o eventualnoj promjeni koeficijenata.

Gotovo nemoguće je da nadmetanje zakaže !

Ono što je sigurno jest da su Brnaze balotaška lokacija koju ne treba dodatno hvaliti niti kititi epitetima. Brnaze su elita i tu diskusije nema, a sve to zna i stotinjak najboljih igrača kojima je jasno, kao i autoru ovog teksta da su šanse da Brnaze u konačnici ne budu Grand slam negdje oko svega pet posto. Po izdvojenom mišljenju, Brnaze bi imale 80 ekipa i na 8/4/2/1 koeficijentu, jer igrači natkrivene terene u Brnazama naprosto vole. Iako bi dio igrača nedvojbeno kalkulirao i igrao na drugim lokacijama, samim tim i broj ekipa bi bio manji. Ovako, postoji šansa da organizator čak u jednom trenutku zatvori prijave igrača zbog prevelikog interesa. U svakom slučaju, prijavu za parove (2+1) je moguće izvršiti na kontakte sa fotografije, a lice nadmetanja je Ante Tomašević (091/620-8117).

Comments are closed.