Rasplet 1.HJBL: SDŽ BOLJA OD VARGONA – JADRANOVO FAVORIT ZA NASLOV

Pakira kufere: JURE STANIĆ STIŽE IZ INOZEMSTVA NA TROJKU OMIŠA !
24 travnja, 2019
Boćarski klub Pazin juniorski prvak Hrvatske: SDŽ ZAUZELA TREĆE MJESTO
26 travnja, 2019

Rasplet 1.HJBL: SDŽ BOLJA OD VARGONA – JADRANOVO FAVORIT ZA NASLOV

dav

Odigrani su četvrtfinalni susreta završnice juniorske boćarske lige koja se igra u Bastu i Sinju 24.4. i 25.4.2019. U Sinju je ekipa Sv. Jakov Jadranovo savladala, ove sezone odličnog, domaćina Boćarski centar Sinj rezultatom 9:13. Sinjani do jučer nisu znali za domaći poraz. Najdisponiraniji u redovima Sinjana bio je Lovre Nasić sa stopostotnim učinkom, dok su gosti predvođeni Lovrom Šipekom i „stopostotnim“ Karlom Šabanom pokazali da su blagi favoriti završnice bez obzira na gostujući teren.

„Gašpar umjesto Tomaševića“:

Najveće nade domaći su polagali u Tomu Tomaševića koji je mukotrpnim radom stigao do nivoa koji trenutno posjeduje i koji je otkriće ovogodišnjeg izdanja lige. Ipak, Šaban i Šipek su imena za koja će on morati uložiti dodatne sate i sate rada kako bi ih stigao u priliku pobijediti, a u Tomine „kopačke“ danas rano ujutro uskače još jedna prerjanica dalmatinskog boćanja u liku i djelu Luke Gašpara iz Ploča. Momčad Dubrovačko – neretvanske županije koju predvode upravo Gašpar i Matko Pendo na terenu, te legendarni boćar Markica Dodig i Luko Hendić van terena suprostavit će se Jadranovom u polufinalu u 8:00 u Sinju.

Bast: SDŽ – Vargon 13:9:

Drugo polufinale ponudilo je pobjedu selekcije Splitsko – dalmatinske županje nad Vargonom 13:9. Vargon i njegov legendarni boćarski trener i izbornik reprezentacije Čedo Vukelić prezentirali su novu fantastičnu generaciju mladih igrača. Ipak, jako usredotočeni Luka Josipović, jučer potpuno čvrsti Bepo Ivčević, Ria Vojković, Jadran Grančić, Matija Jakir te vrlo učinkoviti kapetan Duje Pirić bili su previše za novu generaciju Vargona.

Igrači SDŽ i njihov trener Ivo Topić će za protivnika u polufinalu imati prvoplasiranu ekipu iz skupine sjever iz regularnog dijela natjecanja BC Pazin, danas ujutro u 8:00 u Bastu.

Comments are closed.