Ušli u „Top 10“ igrača regije u godini: MODRIĆU, TENŽERI I TOMAŠEVIĆU GLAVICE

Ivici Paji Brkiću Omiš: ON I LUKŠA BRATIM BRILJANTNI U FINALU, ŽURE ODMARAO
14 studenoga, 2016
Dundina škola balotanja u Jesenicama: BLIZANCI SE “POIGRALI” SE PROTIVNICIMA
15 studenoga, 2016

Ušli u „Top 10“ igrača regije u godini: MODRIĆU, TENŽERI I TOMAŠEVIĆU GLAVICE

josko-modric-jokac-dario-tenzera-gren

Dario Tenžera i Joško Modrić

Osvojiti superkonkurentni Han, i dva puta gotovo jednako konkurentne Glavice je nedvojbeno vrhunski rezultat. Joško Modrić Jokac i Dario Tenžera su u fantastičnoj seriji pobjeda. Oni su apsolutnom dominacijom u finalu Glavica (16:1; 16:5) protiv Denisa Ramljaka i Nikole Šamadana potvrdili klasu. Treći igrač ekipe je Ante Tomašević. Dvojac se ovom pobjedom probio među 10 najboljih igrača regije po „dalmacijabalote.com“ za 2016.godinu.

Za to vrijeme u Makarskoj su Hrvoje Milavić i Tonći Jerić okrenuli zaostatak od jednog seta u 2:1 pobjedu za polufinale.

Mladen Zekić Zeko i Bere standardno „opasni“ u Jesenicama:

Tko u balotama po staro-dalmatinskim pravilima ne poznaje legendu balota Mladena Zekića Zeku, taj hitno mora na dodatnu edukaciju. Zekina ljubav prema materiji je bez premca, kao i borbenost u terenu. Iako radne obveze uzimaju nešto od njegovih rezultata posljednju godinu dana, uvijek ga je zanimljivo vidjeti u akciji. Postoje igrališta na kojima je posebno kvalitetan poput onih u Jesenicama i Omišu. Romeo Tomaš jedva da je dao znak za početak meča, a Zeko je u paru sa suigračem i u balotama izrazito poznatim i popularnim „Berom“ već protutnjao igralištem za sinošnju furioznu 2:0 pobjedu.

mladen-zekic-zeko-bere

Zeko, Bere i protivnici od sinoć

josko-modric-jokac-dario-tenzera-gren-tomasevic-murika

Šampioni iz Glavica nakon osvajanja Hana

Comments are closed.