Važno pojačanje na Naklicama: NIKOLA TIJARDOVIĆ ČLAN UPRAVNOG ODBORA KLUBA !

Dalmatino u finalu Hrvatskog Petanka kupa !
5 srpnja, 2021
PK Dalmatino pobjednik prvog povijesnog Petanka kupa Hrvatske
7 srpnja, 2021

Važno pojačanje na Naklicama: NIKOLA TIJARDOVIĆ ČLAN UPRAVNOG ODBORA KLUBA !

Nikola Tijardović, Božo Vladušić i Petar Tijardović

Jedna od gorućih stvari kojom se Grad Omiš, po neslužbenim informacijama koje imamo, odlučio”razračunati” jest boćarska dvorana. O tome smo već dosta pisali dosada. Djelovanje, i to jako uspješno, značajnog broja klubova (Naklice, Gorčina, Sv.Ante i Tugare) je projekt dvorane na Naklicama (o čemu postoji konsenzus Grada i navedenih klubova) dovelo pod povećalo.

Usput budi rečeno, Omiš i Poljica su prava “Meka” balota. Boće su “nacionalni sport” toga kraja i gotovo da je nevjerovatno da Omiš nema nešto što ima Baška Voda, Sinj, Primošten, uskoro i Otok. Split sa dvije dvorane nije u toj priči na jedan način, jer je Split naprosto veća sredina.

Poznato je da Grad Omiš već godinama jako kvalitetno prati svoje uspješne boćarske klubove, a klubovi su za Grad puni hvale. Boćarski klub Naklice je vodeća i glavna priča boćanja u Omišu, jer sa proračunom od 20-ak tisuća kuna, klub je stalno u vrhu Prve Hrvatske Raffa lige i druge boćarske Volo lige. Da ne govorimo da se u klubu radi sa značajnim brojem juniora i kadeta.

Najnoviji iskorak prema projektu “Dvorana – Superliga” su u klubu napravili kada su otvorili Nikoli Tijardoviću mjesto u Upravnom odboru kluba. Radi se o potpuno kompetentnom stručnjaku za mnoga pitanja koje omiški boćari imaju namjeru rješavati. Tijardović je voljan formirati tim ljudi s ciljem da se konkretno i nedvosmisleno krene u realizaciju ovog zaista esencijalnog projekta za boćanje u Omišu i Poljicima.

Podsjetimo, osim Nikole Tijardovića, članovi Upravnog odbora ovog kluba perjanice omiškog, dalmatinskog i hrvatskog boćanja su: Petar Tijardović – predsjednik, Mate Pavešković – dopredsjednik, Siniša Stipić – tajnik, Damir Pirić, Ante Pivčević, Ivan Čorić i Božo Vladušić.

Comments are closed.