Vlado Sabljić i 4 meča u 2 dana?! RADOŠIĆ MARKU MELVANU I MOMCIMA

TRAJANJE UTAKMICE KAO OSNOVNA PREPREKA: Kada će balote biti atraktivne TV kućama?!
7 rujna, 2018
DAMIR MUŽINIĆ, SINIŠA I MARKO ANIČIĆ: Tetići u velikom finalu Koprivnog
8 rujna, 2018

Vlado Sabljić i 4 meča u 2 dana?! RADOŠIĆ MARKU MELVANU I MOMCIMA

Vlado Sabljić Viktor Sabljić nasl

Da je teško dobiti dva meča u istom danu jučer je dokazao popularni balotaš Vlado Sabljić. Srinjine je prošao, ali u Tugarama je naišao na zid. Vlado će priliku za popravak imati danas u Koprivnom u kojem će njegovi momci možda igrati dva meča. Ako do drugog meča ne stigne Vlado, stići će Mijo Budiša sa svojim momcima.

Upravo je Budiša sinoć sudjelovao u finalu odličnog Radošića. Fešta kakvu je organizirao voditelj se nebi posramio niti „Kralj fešta nakon finala“ Marinero iz Trilja. Zaista nezapamćeno. Sama utakmica bila je lišena pretjerane neizvijesnosti jer su Marko Melvan i njegovi momci stigli do 2:0 pobjede potpuno zasluženo. Ivan Žuljević, Marijan Botica i Hrvoje Milavić bili su na visini zadatka tokom čitavog meča.

Niti navijača u Radošiću nije nedostajalo i nadmetanje je na pragu da iduće sezone stigne do statusa „Grand slama“ po „dalmacijabalote.com“, za što će mu trebati 2000 osnovnih bodova za Ranking igrača, zbog čega će zaslužiti, kao i sva ostala takva nadmetanja 1000 dodatnih ili bonus bodova u Poretku igrača. Dva Omiša, Han, Turjaci, Žuja i Rogoznica su u tom rangu ili jako blizu njega. Potencijala za isto imaju i mnogi drugi, a odlični Radošić je nedvojbeno jedan od njih.

Marko Melvan

Comments are closed.