KONTAKT

dalmacija.balote@gmail.com

Osim slanjem sadržaja na navedeni mail, kontaktirati nas je moguće i preko web stranice na način da se sadržaj onog što pojedinac želi dostaviti unese u zadana polja. Kompletan proces i mnogo šire objašnjeno je u tekstu ispod.

Načini izvještavanja o događanjima:


• Neposredno prisustvo „portala“ na nadmetanjima i izvještavanje.
• Izvještaj od strane organizatora turnira na način da kratak opis događanja sa utakmice ili završnice turnira organizator dostavi elektronskim putem na e-mail adresu ili sadržaj unese u polja predviđena za isto na web prostoru (vidi desno).
• Izvještaj od strane igrača na način da kratak opis događanja sa utakmice jedan od aktera dostavi elektronskim putem na e-mail adresu ili sadržaj unese u polja predviđena za isto na web prostoru (vidi desno).
• Izvještaj od strane pratitelja i prijatelja balotaške igre i turnira na način da kratak opis događanja sa utakmice netko od navedenih dostavi elektronskim putem na e-mail adresu ili sadržaj unese u polja predviđena za isto na web prostoru (vidi desno).

Preporuka organizatorima, igračima, pratiteljima i prijateljima balotanja: da se kao prilog „mailu“ dostavi i fotografija sa događanja, bilo da se radi o fotografiji igrača obiju ekipa ili ekipe pobjednika, nakon čega će „portal“ provjeriti ispravnost podataka, te po potrebi, zaprimljeno objaviti putem rubrike „Novosti“.

„Portal“ zadržava pravo konačne odluke o objavi zaprimljenih materijala.


Molimo popunite sva polja

* polja sa zvjezdicom su obavezna

Acceptable file types: doc,docx,pdf,txt,gif,jpg,jpeg,png.
Maximum file size: 1mb.