1.HBL – jug: HAJDUK RAŠICA DO NOVE POBJEDE, CRVENE KUĆE PRVI PRATILAC !

Prekinuta dva niza: DENIS GALEŠIĆ MORAO PROPUSTITI UTAKMICU ZBOG JAKE BURE !
27 veljače, 2022
Nova stavka u kriterijima za ranking igrača: AKO JE PRETHODBU GODINU IGRAČ BALOTAŠ…
27 veljače, 2022

1.HBL – jug: HAJDUK RAŠICA DO NOVE POBJEDE, CRVENE KUĆE PRVI PRATILAC !

Miroslav Petković, Gracija Stjepčević i Damir Ilić

Pisali smo o tome kako Dubrovnik i okolica zaslužuju jedan stabilan prvoligaški klub. U ovom trenutku samo čudo može zaustaviti BK Hajduk Rašica na putu prema kvalifikacijama za Superligu, nakon što su momci savladali BK Stivan sa 18:6 na domaćem terenu. Hajduk na domaćem terenu u opasnoj utakmici dočekuje BK Crvene kuće u izravnom dvoboju sa prvim pratiteljem, iako ni pobjeda ekipe iz Zadra neće nužno značiti gubitak titule za “gospare”.

Nešto zraka u borbi sa ostanak je svima od šeste pozicje na niže dao Sokol pobjedom protiv Vargona u sklopu Superlige. A slavlje Imotskog na Hvaru su najviše proslavili na Naklicama, jer su poljičani, koji u idućem kolu dočekuju Komolca praktički 6 i pol bodova od zone ispadanja. To znači da će i Župa i Zlatan Otok vjerovatno trebati najmanje tri od četiri pobjede do kraja prvenstva kako bi sustigli Naklice. Ipak, sada je dosta izgledna varijanta svi osim Komolca ostanu u lizi, uz napomenu da će još jedan klub najvjerovatnije samo u kvalifikacije.

Mjesec ožujak će za Naklice biti možda i najvažniji u povijesti kluba, jer je reprezentativac Ivan Čorić odlučio podnijeti žrtvu kako bi Poljicima i Gradu Omišu dao šansu za natkrivenim boćalištem. Igra na Gripama jako crpi ovu momčad, a Grad Omiš je na potezu. Rješenja na stolu je nekoliko, a klubu najvjerovatnije slijedi ili borba za superligu u dvorani na Naklicama ili velike kadrovske promjene na rosteru i u upravi.

Comments are closed.