3. HBL Srednja Dalmacija: VIŠE OD POLA LIGE KONKURIRA ZA TITULU !

1. županijska boćarska liga SDŽ: MAČKULI SINJSKI DERBI, TRILJ JOŠ BLIŽE TITULI !
26 travnja, 2021
Katuni – Kreševo Brdo: FRANE BARABAN I JOZO TERZIĆ U LOVU NA 2000 BODOVA !
27 travnja, 2021

3. HBL Srednja Dalmacija: VIŠE OD POLA LIGE KONKURIRA ZA TITULU !

Ivan Bilokapić

Fantastične utakmice je ponudila 3.HBL Srednja Dalmacija. Neizvjesnosti je bilo na sve strane.

Najprije se u jutarnjem terminu Komiža jedva spasila protiv posljednje plasiranog Bitelića, na način da se Bitelić vratio iz zaostatka 6:10 prije zadnje faze igara, tada su Anđelko Jukić i Milan Ergović pobijedili dvije velike zvijezde iz BK Komiža, Bepi Bašića i Joška Mardešića.

BK Brela je rutinski doveo utakmicu do 12:4 protiv BK Supetar u tom trenutku se gosti bude i umalo ostvaruju sve četiri pobjede tokom posljednje faze igara. Ipak, pobjedu od 13:11 domaćina je uspio sačuvati najbolji igrač utakmice Ivan Bilokapić. Branko Boban je čak pucao bulina za pobjedu u trojci, međutim, za malo je bio neprecizan.

Kiks Komiže nije iskoristio Solaris 2015 koji je izgubio u gostima od BK Rupalj rezultatom 13:11. Kako Solaris igra bez nekoliko prvotimaca rezultat i nije veliko iznenađenje.

Najzanimljivije je što se Komiža iznimno lošim rezultatom protiv Bitelića na jedan način još više približila prvome mjestu. Utakmica Solaris Komiža je i dalje najvažnija utakmica sezone ali pretenzije na titulu sada imaju i Rupalj i Supetar i Nada i Brela. Dakle teško da može zanimljivije. U ostalim utakmicama Kijevo je savladalo Nadu a Piramatovci Velebita.

Comments are closed.