Ante Palaversa, Neymar, Mbappe i Leo Messi ! BALOTAŠ IVAN IKO PALAVERSA NA PARKU PRINČEVA KAO PODRŠKA SINU !

Ploče slave svjetskog prvaka: LUKA GAŠPAR IZ ZRINJEVCA NAJBOLJI U PARU KLASIČNO !
30 listopada, 2022
Podrška izborniku Anti Tonću Jurjeviću iz njegovog Omiša ! ČASTI SVOJE LJUDE !
1 studenoga, 2022

Ante Palaversa, Neymar, Mbappe i Leo Messi ! BALOTAŠ IVAN IKO PALAVERSA NA PARKU PRINČEVA KAO PODRŠKA SINU !

Iko Palaversa sa obitelji i braćom Sabljić u Parizu

Ivan Iko Palaversa je dugogodišnji poznati balotaš. Nema terena u Dalmaciji na kojem Iko nije balotao. Veliku većinu turnira je osvojio. Ono što se čeka je Ikina titula u Omišu. Obzirom na trenutnu formu ni to nije nemoguće, a predviđanja kažu da će Iko na Omiš u trojci sa Lukšom Bratimom i Damirom Pirićem.

Dok Omiš započne, Iko je zauzet drugim važnim stvarima. Naime, sin Ante Palaversa, inače mladi (U23) reprezentativac Hrvatske je nastupio na Parku Prinčeva u Parizu za Troyes protiv PSG-a te tako upisao nastup, i gol za 4:3, protiv Mbappea, Neymara i najboljeg nogometaša svih vremena po mnogim mišljenjima Lea Messija. Antu je pratila čitava obitelj (majka, brat i sestra), a od balotaša su Antu na parku prinčeva bodrili Vlade Sabljić i Viktor Sabljić.

Antina poveznica sa balotama nije samo otac i braća Sabljić, već i Antin krizmani kum, legendarni balotaš Mate Kesić. Poznato je da Ante, kada god to može, prati oca na važnim balotaškim utakmicama, a mi mu želimo sreću u nastavku nogometne karijere.

Ante Palaversa kao podrška ocu na finalu Stobreča 2016.

Comments are closed.