BK “OTOK” NASUŠNO TREBA BOĆARSKU DVORANU: Otok i Imotski ponovo prvoligaši !

SDŽ 1.ŽUPANIJSKA BOĆARSKA LIGA: Komiža ipak do titule prvaka !
21 srpnja, 2020
Na krilima “Buđe”: BK “STIVAN” NAJBOLJI U 3.HBL SREDNJA DALMACIJA !
21 srpnja, 2020

BK “OTOK” NASUŠNO TREBA BOĆARSKU DVORANU: Otok i Imotski ponovo prvoligaši !

BK Otok

Otkad je Ivan Bašić “Mora” pogodio onog nezaboravnog bulina u čarobnoj sinjskoj noći BK “Otok” naprosto niže samo uspjehe.

Mlađo Vuleta i Miro Jukić rade jako dobar posao u upravi kluba, da bi stigli pripomoći “Mori”, Dinku Botici, Marinku Norcu Kevi “Pikeu”, Dariu Radoševiću i ostalim momcima čak i na igralištu. Dinko se isprofilirao kao jedan od naboljih igrača druge lige, pa će od dogodine svoje sposobnosti okušati u najvišem rangu natjecanja.

BK “Otok” također posjeduje i juniorsku ekipu ispred svog kluba (jedini samostalno u SDŽ kao klub, uz BC Sinj i mladu selekciju SDŽ) i kao takav naprosto vapi za dvoranom.

Drugoplasiranom Otoku su se pridružili i boćari Imotskog koji su se sa četvrte pozicije također plasirali u najviši rang natjecanja. Otočani i Imoćani nisu imali snage za prestići prvoplasiranog Hajduka iz Rašice i jako disponiranog Branka Ćubelu, ali reorganizacija liga je “nagradila” Otok i Imotski koji će sada imati prvoligaške boćarske klubove u SDŽ zajedno sa Baškom Vodom, Dugopoljem, Komižom, Omišem, Solinom i Turjacima (Sinj).

Trupe Ante Tolića se nisu nadale prvoj lizi do posljednja tri kola, jer je naprijed trebao ići samo prvoplasirani, ali bod jako raspoloženih Hvarana na Viru i pandemija su gurnule Imotski u elitu.

Comments are closed.