Borba za playoff: TUGARE OKRENULE BRODARICU ZA KLJUČNE BODOVE !

Ria Vojković srebrna na Svjetskim igrama
13 srpnja, 2022
VRHUNSKI REZULTAT: Duje Pirić i Karlo Šaban drugi na Klana Open 2022 !
21 srpnja, 2022

Borba za playoff: TUGARE OKRENULE BRODARICU ZA KLJUČNE BODOVE !

Igrači BK Tugare

Prva Hrvatska boćarska raffa liga je stigla do svoje polovice. BK Gorčina je stopostotna sa svih 15 bodova iz pet kola. Za njom slijedi Pržina koja je pojačana za Tomu Jerkovića. Naklice su “sa pola gasa” treće, dok se borba za posljednje mjesto, četvrto, u playoffu vodi između BK Tugare i BK Brodarica.

Tu sportsku bitku bi mogli gledati do kraja regularnog dijela lige. Brodarica je u Tugarama imala 2:4 prednost prije posljednje dvije igre i prednost u puntima od 0:4 u paru. Činilo se da se nada Tugara za playoffom raspada kao kula od karata.

Mirko Božić presudio utakmicu:

Par Mirko Božić i Marin Petričević Kota okreće prednost Brodarice u pobjedu, da bi u posljednjem pojedincu igrač i voditelj domaćina Mirko Božić savladao Ivanka Komadinu za 6:4 pobjedu Tugara.

Junak utakmice Mirko Božić: “Ovo nam mnogo znači. Ako se plasiramo među četiri, bio bi to naš prvi playoff. U playoffu očekujemo da našem kapetanu Buliću precizno izbijanje ponudi ponešto sreće. Ako se to dogodi, sa Tonijem Bašićem na rosteru možemo iznenaditi svakoga. Ovo je pobjeda cijele ekipe jer smo dobili i par i trojku. Osim toga mnogo smo ove godine dobili u Koti i Branki Bilandžiji. Pojačat ćemo treninge i vidjeti koliko daleko možemo doći.”

Ovo je prva utakmica u kojoj je Božić preuzeo sastavljanje ekipe od Bulića. To je situacija u kojoj će Bulić ponuditi više koncentracije na sam teren, i ako se Tugare dokopaju playoffa, polufinale će bilo kome biti zahtjevna utakmica.

Comments are closed.