Boris Listeš, Veljko Listeš, Goran Listeš, Ivan Listeš i Jure Radman najbolji u Klisu

Dva velika šoumena: ĐONI GITARA I MARIO KULIŠIĆ DO VELIKIH POBJEDA
30 svibnja, 2018
Miljenik puka stigne baš sve: JOHNNY GITARA IZDAO NOVI SPOT „CRNA MAMBA“
12 lipnja, 2018

Boris Listeš, Veljko Listeš, Goran Listeš, Ivan Listeš i Jure Radman najbolji u Klisu

Listeši i Juka

Kliška udruga balotaša svake godine organizira tradicionalno nadmetanje balotaša, četvorke (4+1), koje privuče mnoštvo igrača i publike. Tako je bilo i ove godine. Pred prepunim auditorijem odigrala se finalna utakmica nakon koje je na kraju „sve ostalo u obitelji“.

Naime, Boris Listeš kao kapetan ekipe okupio je pravu reprezentaciju Listeša. Veljka Listeša, Gorana Listeša i Ivana Listeša. Da bi sve ostalo u obitelji Boris se dosjetio još jednog člana iste na jedan način, legendarnog Jure Radmana i znalački ga uklopio u ovu fantastičnu ekipu.

Momci su se plasirali u finale. Ipak, tamo ih je čekao posljednji i onaj najteži ispit. Ekipa predvođena još jednim legendarnim balotašem, nekadašnjim reprezentativcem u “raffa” boćanju Ivanom Mornarom u momentu se činila kao krupan zalogaj. Naime, Listeši su poprilično uvjerljivo slavili u sklopu prvog seta, da bi u drugom Mornar i njegovi momci započeli veliki preokret, te u furioznom naletu izjednačili rezultat. Tada se činilo da je pobjednik finala poznat. Ipak, lucidni, mirni i iskusni Jure Radman znalački je smirio kapetana i njegove momke te iz njih izvukao ono najbolje za 16:7 slavlje u trećem setu. Momci su već najavili obranu naslova 2019. godine.

Listeši Suton i Juka

Comments are closed.