Branko Ćubela i pravi turnir: NAJMASOVNIJE „GRIPE“ DO SADA I ZVIJEZDE BAKELITA

BAŠIĆ NEUMOLJIV, VINOVO SE BLIŽI KRAJU: Zdravko Katušić i Sina Jerković među 4
9 prosinca, 2016
Tri tjedna do kraja: 28 NAJBOLJIH IGRAČA BAKELITA U POSLJEDNJE DVIJE GODINE
10 prosinca, 2016

Branko Ćubela i pravi turnir: NAJMASOVNIJE „GRIPE“ DO SADA I ZVIJEZDE BAKELITA

branko-cubela

Branko Ćubela

Ne samo da bilježi uspjehe u terenu, nego „kralj željeza“ Branko Ćubela od boćarskog turnira na Gripama radi pravi spektakl. Tek nam se „sleglo“ prvenstvo svijeta (U23) u Monacu, gdje je Branko bio na pragu medalje, gdje je bez ikakve konkurencije imao najviše gromoglasnih navijača od svih sudionika turnira, a sada tek vidimo u kakvom je Branko naletu.

Naime, broj ekipa je već premašio sva očekivanja. U skladu s tim početak turnira je prolongiran za dva dana, da bi organizacijski odbor donio odluku o sustavu natjecanja.

Privukao superstara bakelita Ivana Iku Palaversu:

Mnogo pažnje privukao je balotaški maneken Jure Bartulić koji je javnosti poznatiji sa turnira mješovitih parova. Jure nam tvrdi da je njegova Lara zauzeta, te da dovodi na Gripe jedno poznato ime iz svijeta „showbizza“. Žensko naravno. Treći igrač momčadi biti će Marko Čavlina.

Također, najmlađi sudionik star je ravno dvije i pol godine, a turniru će pristupiti u statusu rezerve, obzirom da se radi o 2+1  boćarskom nadmetanju.

Šlag na tortu je sudjelovanje Ivana Ike Palaverse, apsolutnog superstara bakelita. Izvori bliski Mati Kesiću (koji je također jedan od sudionika) nam javljaju da će Iko imati više navijača od samog Ćubele. Publika će naravno jedva dočekati te neprocjenjive trenutke kada će ovaj pucati iz zraka. Također, iz istih izvora doznajemo da će Iko na turnir doći spreman i to ni manje ni više nego sa Matom Paveškovićem ili Stipom Pivčevićem kao suigračem. Ako tome bude tako, momci će konkurirati najboljima za naslov prvaka.

Čeka se još mlada zvijezda bakelita u usponu Toni Bašić. Iz izvora bliskih njemu doznajemo da on nije spreman riskirati teško stečenu reputaciju u bakelitu, te se od Mitra, Dule, Mile, Čoke ili Đane od turnira oprostiti 13:0 rezultatom, što bi jako odjeknulo u balotaškom svijetu.

Što će nakon svega učiniti Vlade Sabljić?! Pitanje je još mnogo, a nas čeka pregršt uzbuđenja. Onaj tko još nije izvršio prijavu, isto može učiniti na 095/578-3094, a Ćubela je definitivno uzburkao „balotaške duhove“.

Comments are closed.