Ćubela i mladi boćari na Kacunaru: IGOR MILAS I LUKŠA BRATIM DOBILI „IZGUBLJENO“

Ideja za pet: U KOPRIVNOM ŽENSKI TURNIR PAROVA
28 srpnja, 2016
Dicmo do 07.08.: IVICA PAJO BRKIĆ KAO LICE ODLIČNOG TURNIRA
29 srpnja, 2016

Ćubela i mladi boćari na Kacunaru: IGOR MILAS I LUKŠA BRATIM DOBILI „IZGUBLJENO“

Branko Ćubela

Branko Ćubela

S obzirom da se odluke o objavama na portalu donose do 08:00 svakog sljedećeg dana, i da je najbolji mogući termin za slanje podataka vrijeme neposredno nakon zavšetka utakmica, sve one koji žele svoju objavu vidjeti na portalu molimo da podatke (imena i prezimena pobjednika i rezultat, kao osnovne parametre) i fotografije (igrači pobjednici u jednom kadru) šalju navečer nakon utakmica, bez obzira koliko kasno to bilo.

Fantastičan preokret:

U skladu s tim, inače jako ažurni Božo nam je iz sve „napetijeg“ Koprivnog dojavio rezultat utakmice od prekjučer kada su Igor Milas i Lukša Bratim pobijedili već praktički izgubljeno. Odlični momci su manjak od seta i 5:14 u drugom pretvorili u konačnu pobjedu.

Sinoć je jako poznati boćar u regiji i šire, Branko Ćubela, u paru sa Ivom Viskovićem odigrao utakmicu bakelita na Kacunaru. Istu je priveo u “tuđu” korist, rezultatom 0:2. Na pobjedničkoj strani našla se još jedna velika mlada nada boćanja u Dalmaciji i to Stipe Pivčević iz Naklica, koja je slavila rezultatom 16:13 16:10. Branko i Stipe su pružili odličnu utakmicu, a za bakelit su obojica veliki dobitak.

Također, u Korešnici su od sinoć poznati i finalisti turnira. Vlado Bulić je u dva turnira u kojima sudjeluje još uvijek bez poraza. On, Mate Pavešković i Siniša Stipić „preživjeli“ su već gotovo izgubljeno, te se sretno i spretno plasirali u finale. U drugom polufinalu su Mate Kesić, Igor Žuljević i Ante Tonći Vukan za nešto više od sat vremena ostavili protivnika na „sitnim“ puntima u oba seta.

Comments are closed.