BRANKO LULIĆ NOVI TAJNIK BSŽSD ! Što naslijeđuje i koji ga posao čeka ?!

POJEDINAC I PRECIZNO: Denis Galešić i Pero Ćubela prvaci Hrvatske !
21 prosinca, 2021
Memorijal Zvonko Rančić: ALDO ARAMBAŠIĆ I SLOBODAN BRALIĆ NAJBOLJI !
20 siječnja, 2022

BRANKO LULIĆ NOVI TAJNIK BSŽSD ! Što naslijeđuje i koji ga posao čeka ?!

Branko Lulić

Na sjednici IO Boćarskog saveza županije Splitsko-dalmatinske Branko Lulić izabran je za tajnika saveza.

Dosadašnji tajnik Siniša Stipić, je izvršio primopedaju dokumentacije te novom tajniku Luliću i predsjedniku Miroslavu Jukiću ostao na dispoziciji za eventualno potrebnu pomoć prilikom vršenja dužnsti i obveza, koje proizlaze iz statuta, bilo savjetom ili u vidu dostave samih dokumenata, a kako bi ured što racionalnije upravljao vremenom i obvezama. Podsjetimo, Stipić je preuzeo dužnost od legendarnog Zvonka Rančića, potpuno posložio sustav programski i kadrovski, te isti naslonio na projekte HBS-a. Lulić i Jukić će imati zahtjevan zadatak, unaprijediti stalno rastući savez sa poprilično skromnim finacijama.

Njihovi rezultati i dostignuća će se uvelike mjeriti rezultatom projekta “Boćarsko prvenstvo osnovnih škola SDŽ”. Podsjetimo, to je jedini projekt za koji nije imalo kapaciteta nijedno vodstvo saveza dosada. Posljednje tri godine su dobrim dijelom na leđima upravo BS-SDŽ izgurane juniorska liga, raffa liga. Čak i petanka liga koja se zasada igra samo na području ŠKŽ, ali kompleksne odnose Petanka klubova i saveza je izgurala delegacija iz SDŽ na čelu sa Stipićem, zbog čega nas čeka drugo izdanje 1.Hrvatske Petanka boćarke lige tokom 2022.godine (i treća godina petanka aktivnosti ukupno).

Ono što je zaista nevjerovatno jest da je na školsko prvenstvo SDŽ za 2022. godinu prijavljeno petnaestak škola, pa je procjena, ako Jukić i Lulić uspiju ovaj zahtjevan projekt provesti do kraja, da bi se iduće tri godine u boćanju moglo okušati 500-tinjak natjecatelja.

Branko Lulić rođen je 16. listopada 1955. godine. Po struci je dipl. ing. prometa. Umirovljenik je i trenutno obnaša dužnost predsjednika BK Veli Varoš iz Splita.

Izvor (fotografija): Boćarski savez Splitsko – dalmatinske županije

Comments are closed.