„Čovjeće ne ljuti se“: TONĆI VLADUŠIĆ, DALIBOR MUŽINIĆ I KULA U FINALU SRINJINA

Glazbenik, zabavljač, pjevač, balotaš – Toni Bašić: POSTAT ĆU „KRALJ BAKELITA“
14 rujna, 2018
Perković 2018: ANTE PLAZONJA, MIHOVIL BUDIŠA I MARO PLAZONJA PRVI !
15 rujna, 2018

„Čovjeće ne ljuti se“: TONĆI VLADUŠIĆ, DALIBOR MUŽINIĆ I KULA U FINALU SRINJINA

Ante Tonći Vladušić Ivo Kulišić Kula Dalibor Mužinić

Osim finala u Tugarama, danas je na rasporedu još jedno finale i to ono u Srinjinama. U njemu će se sastati ekipa koju predvodi Goran Bulić. U terenu će im društvo činiti suigrači Jozo Terzić Skikalo i Vlado Sabljić. Momci će se suprostaviti Anti Tonću Vladušiću, Ivi Kulišiću Kuli i Daliboru Mužiniću.

Otac bolji od sina u polufinalu:

U sklopu polufinala publika u Srinjinama je imala priliku gledati dvoboj oca i sina. Tamo je Tonći Vladušić bio igrač utakmice protiv sina Bože Vladušića, čime je jasno pokazao da mladi još mnogo trebaju učiti kako bi došli na nivo na kojem igraju njihovi „mentori“, koji su svojevremeno osvajali volove i druge velike nagrade u staro doba balotanja. Vladušić, Kula i Mužinić su zaista odlični igrači čije ćemo priče javnosti prezentirati u vremenu pred nama, a svojevremeno su nastupali za ekipu pod imenom „Čovječe ne ljuti se“.

Također, radi se o raritetnoj ekipi starog kova jer se u njihovoj igri jasno vidi jedno staro balotaško nepisano pravilo. Naime, igru vodi onaj igrač koji igra za bulinom, tj. onaj koji igra prvara. Moderne ekipe nemaju taj manir, a ove legende balotanja će nedvojbeno danas imati veliku podršku sa tribina.

Pobjeda je tim važnija jer je prekinula veliku Božinu seriju pobjeda u Srinjinama, koji je od šest turnira na kojima je nastupao na toj lokaciji, osvojio čak tri. Na finalu Goran Bulić, po svemu sudeći neće moći računati na Matu Kesića. On će igrati završnicu u Rudi. A osim Tugara, Srinjina i Rude, finale se danas igra u Rogoznici. Sa svim rezultatima će javnost biti upoznata sutra.

Comments are closed.