Danas 18:00 – FINALE TURJACI 2020 – za najbolji par u Cetinskoj Krajini

SUPERSNAŽNA KARAKAŠICA: “Zeki i Miki” ili nova velika zvijezda Bakelita Klement Ugrin ?!
12 veljače, 2020
Finale u “104 dalmatinca”: DINKO BOTICA I DARIO TENŽERA NA VRHU !
16 veljače, 2020

Danas 18:00 – FINALE TURJACI 2020 – za najbolji par u Cetinskoj Krajini

Danas u 18:00 sati je na rasporedu superzanimljivo finale nadmetanja u Turjacima. Vladimir Galić kao organizator nadmetanja se ove godine odlučio za zaokret u strategiji kada je ovo nadmetanje u pitanju. Sve zajedno je rezultiralo finalom u kojem će snage odmjeriti neki od najboljih igrača sinjskog kraja.

Na jednoj strani Dinko Dine Botica i Dario Tenžera Gren, Na drugoj strani Ivan Ivica Bilokapić i Božidar Jure Budimir Bekan. Utakmica je po početnim prognozama vrlo izjednačena i kako se u narodu kaže “troznak”, a odlični organizator Vladimir Galić se u međuvremenu obratio javnosti. Dio priopćenja prenosimo: “U finalu su dvije ekipe koje su pokazale najviše na ovom uzbudljivom turniru. Zahvaljujem se svim sudionicima, gledateljima i sucima te pozivam sve ljubitelje ovog sporta na finalni meč.”

Hoće li presuditi borba u terenu ili činjenica da iza Dine i Grena stoji, bez konkurencije, najsnažniji sinjski balotaški menađer ovog momenta Ante Tomašević, ostaje nam da vidimo. Tomašević kao jako važni čimbenik ove utakmice je također ponudio izjavu za javnost: “Mnogo je rada uloženo u kombinaciju Tenžera i Botica. Oni su tu da produciraju rezultat. Titula je imperativ. Protivnik ima naš respekt, ali idemo danas po pobjedu.”

Comments are closed.