DANAS FINALE DICMA: Jozo Terzić i Ivana Terzić do titule na Slimenu – Par mješovito

Radošić najboljima: ANTI TOMAŠEVIĆU, DINI, GRENU I MARINKU GULIĆU HRVACE
27 listopada, 2019
Humanitarna akcija balotaša: “Za našeg prijatelja Petra Crljena”
3 studenoga, 2019

DANAS FINALE DICMA: Jozo Terzić i Ivana Terzić do titule na Slimenu – Par mješovito

Nadmetanje u Dicmu je stiglo do finalne utakmice – NEDJELJA 15:00. Tamo će publika gledati istinski derbi i utakmicu u kojoj će sudjelovati četiri institucije balota i to: Igor Žuljević i Mate Kesić na jednoj strani, koji su stigli okrenuti 8:15 zaostatak u sklopu drugog seta polufinala u 16:15 pobjedu, protiv Luke Žure i Petra Bilokapića na drugoj strani. Organizator poziva sve prijatelje balotanja na feštu tokom finala.

Mješoviti par na Slimenu:

Za to vrijeme su Jozo Terzić i Ivana Terzić osvojili mještoviti par na Slimenu. Naime, vrlo dobro znamo koliko je portugalski Ronaldo u nogometu kvalitetan u odnosu na originalnog Ronalda. Jednako tako dio javnosti smatra da i popularni „Katara“ ili samoprozvani Žuro, koji je sudjelovao na ovom nadmetanju, vrlo malo oscilira u odnosu na onog originalnog Žuru. Stoga, rezultat Ivane i Joze dobiva dodatno na težini, jer naći se ispred Katare na balotama nije mala stvar, a njih dvoje su to uspjeli.

Ovu muško-žensku kombinaciju bi bilo zanimljivo vidjeti u okršaju protiv kombinacije Čotić, koja je stigla do titule u Srinjinama. Dok se Maja i Zvone ne nađu u istom zogu sa Ivanom i Jozom, tko je bolji možemo samo nagađati.

Comments are closed.