Danas finale Glavica i Omiša: TOMAŠEVIĆ, MODRIĆ I GREN SLAVILI U POLUFINALU

Zelanka, Makarska: NAKON TROJKI I PAROVA, SLIJEDI POJEDINAC
12 studenoga, 2016
Treninzi kao korisna stvar za rezultat: NIKOLA RAŠIĆ I MARKO PUTNIK DO POBJEDA
13 studenoga, 2016

Danas finale Glavica i Omiša: TOMAŠEVIĆ, MODRIĆ I GREN SLAVILI U POLUFINALU

anta-tomasevic-josko-modric-jokac-2

Nakon što su osvojili Han i jako kvalitetan turnir u Glavicama (Mrkan), Joško Modrić Jokac, Ante Tomašević i Dario Tenžera Gren plasirali su se i u drugo finale u Glavicama (Jure). Dug i iscrpljujući sinošnji polufinalni meč završio je 16:11 rezultatom u trećem setu.

Danas prava fešta u Glavicama od 13:30 sati:

Momci će se u današnjem finalu sastati sa „debitantom“ kada su velika finala u pitanju, Nikolom Šamadanom i njegovim odličnim suigračem Denisom Ramljakom. Očekuje nas prava fešta jića i pića sa početkom u 13:30 sati, na koju organizator poziva sve prijatelje ove staro – dalmatinske igre.

Domaći i odlični Tenžera, Modrić i Tomašević su blagi favoriti utakmice, ali pobjednik se nikada ne zna do samog kraja, što je balota nebrojeno puta do sada pokazala.

Finale Omiša u 15 sati:

Luka Žure, Lukša Bratim i Ivica Pajo Brkić danas će se u finalu parova Omiša sastati sa Tonijem Bašićem, Ivanom Šuškom Niperom Ćutom i Tomislavom Bašićem Tomom. Tomo je ozljeđen, a svi ostali akteri bi danas trebali biti spremni za igru. Iz Dubrave će do Omiša potegnuti pravo more navijača, ali ni Žure, Bratim i Brkić neće biti uskraćeni za podršku publike. Razlog tome je „fair-play“ potez od prije nekoliko dana iz Omiša, o kojem je bilo riječi u prethodnim tekstovima.

Pod povećalom će biti Toni Bašić i Ivica Pajo Brkić, ukoliko bude ulazio u igru, obzirom da nijedan od ovih odličnih igrača titulu iz Omiša još uvijek nema, a jedna takva znači i put u balotašku „besmrtnost”. Čeka nas zaista spektakl, kao i dupli program u Omišu, s obzirom da to nije jedini „must watch“ meč danas u Omišu, o čemu više pročitajte ovdje.

tomislav-basic-tomo-toni-basic-ivan-susak-niper-cuta

Toni Bašić, Ivan Šušak i Tomo Bašić

Comments are closed.