Diljem Dalmacije: KESIĆ I PAPIĆ DO POBJEDE U DERBIJU

Diljem Dalmacije: „ŠIMIĆ BOYSI“ NE POSUSTAJU
1 svibnja, 2016
VRGORČANI KAO PONOS REGIJE
2 svibnja, 2016

Diljem Dalmacije: KESIĆ I PAPIĆ DO POBJEDE U DERBIJU

mate kesić

Igrač koji definitivno svake godine igra za nijansu više turnira od svih ostalih igrača je legendarni Mate Kesić. O njemu i njegovim suigračima Paško Gotovac napisao je pjesmu koja jasno ukazuje o čemu se tu radi. Poraz u Košutama još se nije slegao, iako je Mate pružio više nego zadovoljavajuću igru, a već je red došao na nove izazove i utakmice.

U Stobreču je zajedno sa domaćim prvarom Milivojem Papićem bio na teškom ispitu protiv poznatog sinjskog para „Suvi“ i „Jokac“. Mate se pobjedom iskupio za poraz od prije dva dana. Pobjeda nije bilo kakva, jer sinjski par nije nimalo šaljiv, dapače. Jokac je jako uglednu Karakašicu dva puta zaredom osvajao 2014.godine u paru sa Dinom Boticom i jedan je od najboljih sinjskih valjača uopće. A onaj tko ne zna vatrenog pucača sa Hana, „Suvoga“,  kao da ni ne razumi balote.

Diljem Dalmacije – Ante Delaš:

Idealna je prilika da javnost upoznamo sa još jednim entuzijastom i zaljubljenikom balota i to Antom Delašom. Prilika zbog toga što je u Vinovu zajedno sa Denisom Ramljakom pobijedio jednu od najboljih ekipa u balotama. Inače, Ante je jako često u društvu ponajboljih igrača regije, a njegova ekipa „Viadel“ u prošlosti je zabilježila više nego zapažene rezultate. Nada je da će zanimljiv par Delaš/Ramljak dogurati što dalje pa i do borbe za onaj najveći pehar.

Comments are closed.