Doktor izvukao 8:14: SENZACIJA DAMIRA KALAŠA I IVANA SVALINE

Ždrijeb četvrtfinala u Žrnovnici: DANAS DERBI MOSOR 1 – MOSOR 2
15 rujna, 2016
Zvijezde i na Tijarici: MATE KESIĆ NE ODUSTAJE OD TITULE NAJBOLJEG
15 rujna, 2016

Doktor izvukao 8:14: SENZACIJA DAMIRA KALAŠA I IVANA SVALINE

Šoferi 2

Svalina i Kalaš u društvu Marina Uzinića (3. mjesto 2015.)

Sinoć se u Srinjinama odigralo posljednje četvrtfinale. Tamo su se sastali Ante Tonći Čizmić „Doktor“ i Boro Muše „Kač”, protiv Dragana Tešije i Ante Ilića. Tonći i Kač su prvi set dominirali, a drugi potpuno nestali sa igrališta za 16:3, 3:16 i 1:1. U trećem setu su Ilić i Tešija stigli do 8:14 prednosti. U tom trenutku imali su seriju 30:11 koju nisu pretvorili u pobjedu. Na 4:0 su imali dva punta na tlu i dvije balote u ruci „na metar i dvadeset“. Nisu dodali nijedan punat, a ta dva su im na kraju očito nedostajala za pobjedu. Čizmiću nije bilo potrebno previše šansi, a ono što je dobio, očekivano je iskoristio.

Za senzaciju turnira pobrinili su se Ivan Svalina i Damir Kalaš koji su dan prije, u apsolutnoj drami pobijedili Antu Peraicu i Maria Kulišića, u tri teška seta. Kvaliteta igre bila je najveća moguća, a za polufinale se borilo do zadnje sekunde utakmice. Maria Kulišića su ove godine mnogi vidjeli na vrhu. Ipak, bolja ekipa je pobjedila, a momke sada čeka domaći derbi za finale. U drugom polufinalu Doktor i Kač idu na ekipu predvođenu Božom Vladušićem.

Također, Ante Peraica se ovim porazom samo još više udaljio od onoga gdje je bio prošle sezone sa 5 osvojenih turnira, a to je „Poredak“ najboljih 16 balotaša Dalmacije po „dalmacijabalote.com“. Na tom istom Poretku se odvija pravi „sportski rat“, o kojem ćemo još mnogo pisati do kraja godine.

Comments are closed.