Finala vikendom: VICE FRANIĆ, SINA VRANJEŠ I PERO PUHARIĆ PRVI U ŽLIBU !

SP za mlađe seniore i juniore: HRVATSKOJ PET BRONCI U ALASSIU !
29 rujna, 2019
Zimska liga Solin od 14.10.: PETAR KATIĆ “ČILE” I MARKO PLAZONJA KAO LICA TURNIRA!
30 rujna, 2019

Finala vikendom: VICE FRANIĆ, SINA VRANJEŠ I PERO PUHARIĆ PRVI U ŽLIBU !

Kraj rujna u Dalmaciji je po običaju vremenik za finala nadmetanja u „Bakelitu“. Finale još jednog „Grand slama“ nas čeka nas očekuje iduću subotu, a ovaj vikend je publika uživala u nekoliko finala. Donosimo kratki rezime zbivanja:

U Žlibu je odigrano superzanimljivo finale u kojem su na kraju slavili iskusni Vice Franić i Siniša Vranješ u trojci sa Perom Puharićem koji predstavlja novi vjetar u leđa balotanju i boćanju na južnoj balotaškoj hemisferi. Oni su do pobjede stigli 2:1 rezultatom.

Nešto manje neizvijesnosti je ponudilo finale Konjskog u kojem su Petar Bilokapić, Luka Žure i Dinko Botica kao treći igrač sa 2:0 savladali kombinaciju Mladen Šimić i Dušan Mihoč. Dule i Šimke su pružili odličnu partiju, ali su naišli na favorita u naletu i formi sezone pa se svaka kvalitetna igra činila kao premalo učinka za pobjedu.

U međuvremenu je sve uvjerljiviji Folk Dolić stigao svoju ekipu ugurati među četiri ekipe u Otoku u kojem glavnu i posljednju riječ na odličnom nadmetanju ima Ivan Bašić „Mora“, da bi u Prologu Želja Vladimir sa klupe stigao ispratiti svoje dečke Nina Čovića Tigra i Sreću Hercega kroz super neizvijesno finale do titule.

Sutra nas očekuje najava dviju zimskih liga u “Bakelitu” i što sa svim tim ima “kralj špondi” Marko Plazonja. Igrama, na sreću svih zaljubljenika ove prekrasne igre, nikad kraja.

Comments are closed.