Finale Konjskog: MLADEN ŠIMIĆ I DUŠAN MIHOČ IDU PO TITULU

Karakašica 2019: PRIJAVE DO 5.10. – DUJO MEDIJA I ANTE MARKULIN
26 rujna, 2019
SP za mlađe seniore i juniore: HRVATSKOJ PET BRONCI U ALASSIU !
29 rujna, 2019

Finale Konjskog: MLADEN ŠIMIĆ I DUŠAN MIHOČ IDU PO TITULU

Kada i ako se u Ranking balotaša počnu računati koeficijenti za godine u smislu da stariji igrač dobiva velik broj bonus bodova za godine starosti, Mladen Šimić će biti uvjerljivo prvi igrač na Rankingu balotaša. Biti će zasluženo najbolji igrač Dalmacije. Gledati će mu u leđa i Luka Žure i Petar Bilokapić, koje Šimić ćeka na Konjskom u finalu.

Što je sve sa Dušanom Mihočom uspio ostvariti ove sezone i koje igrače pobijediti na touru je zaista odlično dostignuće. Od Dicma, Sitnog, Kacunara, Grebena pa nadmetanja u Konjskom koje je prethodilo ovom tradicionalno posjećenom nadmetanju Šimić je nizao veliko ime za velikim imenom, da bi mu preostala još samo jedna, ona najteža prepreka.

Dule je zaista bezprijekoran valjač, a vremešni, ali još uvijek čvrsti Šimić ne samo da reagira odlično na pucačke zadatke, nego dodaje punte i zatvara igru na poziciji „pucač u paru“, čime se ne može mnogo igrača pohvaliti.

Navijače čeka zaista neizvijesno finale, ali po izdvojenom mišljenju isključivo zbog iskustvene prednosti Žure nad Mihočem malu, 50,5 prema 49,5 prednost dajemo paru Žure, Bilokapić. Ipak, ukoliko Mihoč i Šimić sutra osvanu na tronu, neće biti nimalo iznenađujuće. Čeka nas prava utakmica.

Comments are closed.